Sizce Maicon, Tudor'u Göndermek İçin Kötü Oynadı mı? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sizce Maicon, Tudor'u Göndermek İçin Kötü Oynadı mı?


Sizce Tudor'u sabote etti mi?


  • Kullanılan toplam oy
    40
Bu filmin bir baska versiyonunu Servet Cetin vs Rijkaard olarak izledik.
Maicon'da son zamanlarda kendi kalesine gol atmalar, sacam sapan defans hatalari vs.. Resmen goz gore gore tudoru yedi.
 
Leş gibi oynuyordu son maçlarda ve açıkçası Göztepe maçındada beğenmedim gol atsada defansta kötüydü genel bir düşüş olabilir
 
Takıma daha yeni katılmış oyuncunun tek başına böyle bir şeye gücü yetmez. Sabote etme olayı takımın tamamında olur eğer olacaksa. Yeni gelmiş adamlar da buna cüret ederken birkaç kere düşünürler. Eğer durum böyle olsaydı maicon kesik yerdi olur biterdi. Tudor kendi kuyusunu kazdı ne maicon ne belhanda ne gomis vs vs kimse sabote etmeye uğraşmadı, kendi kendini sabote etti çünkü

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Tudor'un gidişinde oyuncuların rolü var bence. Dün Yasin'i filan dinleyince bunu anlıyorsunuz. Adam açıkça takım arkadaşlarım da ben de iyi ki Fatih hoca geldi diye düşünüyoruz dedi.

Tabi bu işlerin bu hale gelmesinde Tudor'un ilişki konusunda zafiyeti de rol oynamış olabilir. Sneijder konusunda da bunu vurgulamıştık. Ancak daha da mühimi kendinden gücü olmayan birçok hocanın Galatasaray teknik direktörlüğünde yaşadığı sıkıntı bence. Çok çapsız ve kolay harcayan bir yönetim ile çalıştı. Hem medya hem de oyuncular karşısında bırakın arkasında durulmayı altı bile oyuldu. Taraftar da buna koltuk değneği olarak destek verdi. Tudor'un taktik teknik hataları mutlaka vardı. Ama bunlar her hocada olabilir. Ancak adama hırvatça kendini ifade edebilecek tercüman bile sağlanmadı. Mobbingin eşi benzeri olmayanını yaşadı.

Şimdi ortalarda bir istatistik dolaşıyor. Son bilmem kaç yılda hep yerli hocalar şampiyon oluyormuş. Futbolda yabancı düşmanlığının,kurulu düzen dışında düşünenin cezalandırılmasının zirve yaptığı bir dönemde, oyuncu ve medyanın taraftar popülizmini de arkalarına alarak çapsız ve günübirlik düşünen yönetimleri nasıl yönlendirdikleri malum olan bir ortamda şaşılacak bir şey değil bu istatistik.

Terim Galatasaray'ın bana göre en büyük efsanesidir. Ama kabul edelim ki en büyük marifeti düzeni(ligi değil) iyi tanıması ve bununla nasıl baş edeceğini iyi bilmesi.

Fatih hoca kendini aşıp 20 yıldır yapmadığı bir şey yapıp, yabancı kuralındaki gibi sistem kuracak, düzeni bozacak bir yapı kurmazsa belki 3 şampiyonluk daha alacağız sonra Fenerbahçe veya Bjk üçer tane alır ve böyle devam eder. Ne oyun kalitesi, ne oyuncu yetişmesi ne de Avrupa kupalarında düzenli başarılı sonuçlar hayal olur.
 
Tudor Maiconun üzerine yürüsün, habire sucu oyunculara atsin, RCB olarak oynatip, madara etsin 3 lü defansta, ondan sonra Maicon sabote etti Tudoru. AZ BILE YAPMIS, ki adam zaten yavas, Elia ya da baska bir kanat oyuncusuna karsi oynatirsan herhalde beli dönemez.
 
sadece maicon değil tüm takım kötü oynadı ve sabote etti. kadrolu elemanın senden para aldığı halde keyfi için çalışmıyor . ve sen istifa ettiriliyorsun . rezillik.
 
Üst Alt