Sizce Takımın Sorunlarına Ne Çözüm Olabilir? - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sizce Takımın Sorunlarına Ne Çözüm Olabilir?


ÇÖZÜM PRES YAPAN VE SAVAŞAN ORTASAHA

belhanda ve selçuk acil gitmeli

seri, lemina ve taylan var sadece

sürprizlere açık ve istikrarsız seri

3 maç sakat, 1 maç 60 dk oynayan lemina

yeni tanıdğımız taylan

ortasahaya mutlaka çok kuvvetli, ciğersiz ve top tekniği yüksek biri alınmalı

ndiaye bile bugün gelse bizde iş yapardı
 
Gerizekalı pas oyununu bırakıp dikine giden oyuncuları kadroya katarsan sorun çözülür
geçen sene takımın dikine giden tek oyuncusu onyekuruyu kaybettin yerine geri oynamaktan başka bir boka yaramayan
babeli aldın.fernando gibi dikine oynayan adamı kaybedip yerine yana geriye oynayan nzonzi yi aldın
Her ne kadar başı kesik tavuk gibi koşsa da enerji ve dikine giden ndiaye yerine içi geçmiş 40 yaşında gibi duran seriyi aldın

aha bu üç oyuncuyu değiştir takım toparlanır belhanda bile harika oynamaya başlar onyekuru geri geldi.
Fernandonun yerinde Lemina var diyelim işte serinin yerinede bir adam buldukmu takım düzelir bu kadar net
Gönül isterki Belhanda yerinede Texeria Gibi Birini ama maalesef
 
Futbola kafa yoran, gercekten bir sistemi olan yeni bir teknik kadro.
Oturdugu yerden video izlemeyen gercek bir scout ekibi.
Transferleri yalnizca teknik kadroya birakmayacak bir sportif direktor ve ekibi.
 
Terim bu kulübün en büyük iki üç efsanesinden biri çat diye kovup yerine getirilecek hocaya sabır mabır mümkün değil bunu hepiniz biliyorsunuz biraz realist yaklaşın şu konuda artık. Sir Alex sonrası Manchester'ın girdiği girdap da hala ortada. Yine Guardiola sonrası kaç hoca değişti Barça'da? Güçlü kararlı yönetimler olmadığı sürece bu tip efsanelerin ayrılığı sonrası daima camialarda problemler yaşanabiliyor.

Onsuz bir senaryo da çok iyi şeyler olacağını pek sanmıyorum olmadığı gördük geçtiğimiz yıllarda çünkü Türkiye'de ciddi mana da kaliteli idareci eksikliği var yeni bir Dursun Özbek çıkmayacağını kimse garanti edemez yine saçma bir durumun ortasında kalırsak şaşırtmaz.
Ancak hocamızı da iyi yönlendirebilecek bir yönetim şart. Kulübün vizyonunu biraz genişletmek lazım. Scout ekibi, altyapı ve staff'da ciddi değişiklikler gerekiyor. Oyuna yoğunlaşacak, rotasyon konusunda idman konusunda yenilikler getirebilecek yardımcı hocalar, daha atak ve öngörü sahibi scout ekibi ve sağlam bir altyapı sistemi lazım.
A takım ne oynuyorsa u takımların hepsi de o oyunu oynayarak ilerlemeli. Oyun sistemi işini oturtmamız şart yoksa böyle ite kaka hem çok yıpranıyoruz hem de Avrupa da sürekli duvara tosluyoruz. Artık köklü değişiklikler yapmak gerekiyor bir türlü üst üste iki taş koyamadan bu devran yürümez.
Örneğin bu pas oyunu işini bence Fatih Terim'in kafasına dr. Levent soktu sezon başı pas oyunu oynuyoruz planlama da hata yok gibi aptal demeçleri vardı mesela tepiği yemesi gerekirdi. Terim'in kendi kafasında ki oyunu hepimiz biliyoruz (96-00) keşke ona yönelik bir takım kurgulansaydı ama bunun iyi bir ders olduğunu düşünüyorum. Bu başarısız yarım dönem belki ileri de bizi doğru şeyler yapmaya yönlendirebilir ki ufak ufak bu yönde değişimler de görünüyor. Her şeyi yaşayıp göreceğiz.
 
Klopp da zaten keşke Galatasaray beni istese de Liverpool'u bırakıp gelsem diyordu.

Klopp A kalite bir hoca o tip bir hocaya bizim ölçeğimizde bir kulübün erişmesi imkansız. A kalite potansiyeli taşıyan genç hocanın da yolunun Türkiye'den geçmesi yine çok zor ben 20 senedir takip ediyorum ülke futbolunu b+ diyebileceğim Lucescu dışında hiç potansiyelli yabancı hoca geldiğini görmedim ülkeye. Yabancıların adaptasyon süresi ve ülke futbolunun kaotik yapısı gelen düşük veya orta kalite yabancı hocaları da öldürüp duruyor. Çok potansiyelli yerli hocalar(şuan böyle isimler var mı tartışabiliriz.) veya yüksek tecrübesiyle Terim dışında bizi başarılı kılabilecek antrenör opsiyonu yok.
 
Üst Alt