Skora Sinirlenen Messi Tribünü Terk Etti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Skora Sinirlenen Messi Tribünü Terk Etti!


15221853926039.jpg


İspanya'nın Arjantin'i 6-1 yendiği maçı sakatlığı nedeniyle tribünden takip eden Lionel Messi, son golden sonra maçın bitimini beklemeden tribünden ayrıldı.

Arjantin’in yıldızı Lionel Messi, sakatlığı nedeniyle oynamadığı İspanya maçında ülkesinin 6. golü yemesinin ardından tribündeki yerini sinirli bir şekilde terk etti.

Özel maçta İspanya farklı bir galibiyete imza atarken Isco hat-trick yaparak yıldızlaşırken Lionel Messi ise tribünde büyük üzüntü yaşadı.

Mücadelenin 74. dakikasında Isco’nun attığı golle skor 6-1’e gelince tribündeki koltuğundan kalkan Lionel Messi’nin sinirli bir şekilde tribünü terk ettiği görüldü.

Sozcu
 
Messi DK şampiyonluğu göremeden gidecek.Şu Arjantinin kupayı alması tamamen kura şansına bağlı.Bütün favoriler birbirini yerse ancak öyle olur
 
Messi DK şampiyonluğu göremeden gidecek.Şu Arjantinin kupayı alması tamamen kura şansına bağlı.Bütün favoriler birbirini yerse ancak öyle olur
2014'te kurayi bile messiye göre ayarladilar yine de kupayı aldıramadı.
Messi hiç bir zaman bir maradona olamayacak.

________________________________

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!
 
Adam kırılmadık rekor, hacamat etmedik takım bırakmadı hala Dünya Kupası geyiği dönüyor. Messi, 80-90'lı yıllarda doğanlar için gelmiş geçmiş en iyi oyuncudur.

Galatasaray için Hagi ne ise dünya futbolu için Messi odur. Efsane.
 
Adamın efsaneliğine laf eden yok.Neden sürekli en iyi kadrolarla beraberken bile DK alamıyor onun sorgulamasını yapıyoruz.Zaten milli takımı da bırakmıştı.Keşke geri dönmeseydi.Başarısızlığı neredeyse garanti şu Arjantinin
 
2014'teki Arjantin de leş bir top oynuyordu.Her maç 0-0,1-0.Sıkıcı,defans ağırlıklı ve sadece Messi'nin ayağına bakan bir takımdı.Kimse 2014'ü referans vermesin.Öyle her maçı uzatmaya götürüp 1 kere final görürsün.İspanya gibi bir takım gelip rezil eder sonra seni bir maçta,Almanyadan kamyonla gol yiyen Brezilya gibi olursun
 
arjantinin 2014teki hollanda gibi 5li falan oynaması lazım yoksa o beklerle her maç elek olurlar

ilerde de messi higuain dybala 3lüsü ne yaparsa kardır işte

edit : şimdi baktım da brezilya maçında 3lü gibi oynamışlar
 
Son düzenleme:
Bazı insanlarda bunama belirtileri çok erken görülüyor ki bu adamlar kahvede maç izleyip önüne gelene küfreden tipler gibi, sorsan Avrupa futbolundan bir haberler ama her konuda yorum yapıp boş atıyorlar.

Acıyorum böyle insanlara.
 
Muhtemelen hayatındaki en büyük pişmanlığı ispanya milli takımını secmemesidir. Şimdiye 2 wc 2 ec'ı vardı.
 
Üst Alt