Skrtel, Song ve Dembele'de Son Durum! İmzalar Atılıyor... | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Skrtel, Song ve Dembele'de Son Durum! İmzalar Atılıyor...


Sportif AŞ'de göreve başlayan Alp Yalman takımın 3 bölgedeki eksiğini kapatmak için kolları sıvadı.


Bu sezon sarı-kırmızılıların büyük sıkıntı yaşadığı stoper, ön libero ve forvet hattı için 3 oyuncuyu belirleyen Alp Yalman, İngiltere’de hamlelerini yaptı.Stopere Martin Skrtel, orta sahaya Alex Song ve forvete de Dembele’yi en uygun isim olarak belirleyen Yalman oyuncuların menajerleri ve kulüpleri ile temasa geçti.

Song, Skrtel ve dembele, aslan’a gelmeye sıcak bakarken mali konulardaki pürüzlerin giderilmesi ile imzalar da atılacak.


İNGİLTERE'DE HAREKAT...

Sportif AŞ’nin başına getirilen Alp Yalman, transferde başkan Özbek ile de görüşerek çalışmalarını yaparken geçtiğimiz haftayı İngiltere’de geçirdi. Geçtiğimiz sezonlarda başta Harry Kewell ve Milan Baros gibi Premier Lig’den transfer edilen oyuncuların takıma direkt katkıda bulunmalarını da göz önünde bulunduran yönetim takımın iskeletinde yer alacak ve hazır halde gelecek 3 oyuncuyu İngiltere’de buldu...

Yönetim takımın şablonu üzerinde 3 eksik alana (stoper, ön libero, forvet) takviye ile birlikte ilk transfer hamlesini tamamlamak isterken İngiltere’de masaya oturulan 3 oyuncuda yaşanan gelişmeler şöyle...

MARTIN SKRTEL

EURO2016’da Slovakya forması giyen 31 yaşındaki savunmacı sarı-kırmızılıların en çok istediği isimlerden biri. Jason Denayer’in kiralık sözleşmesinin sona ermesi ve Aurelien Chedjou’nun da kontrat uzatılmadığı için ayrılmayı bile düşünmesi G.Saray’ın da deneyimli savunmacıya yöneltti. Liverpool ile kontratı devam eden ancak İngiliz ekibinin de oyuncu ile yollarını ayırmayı planlaması sebebiyle gitmesine sıcak baktığı Skrtel’deki en büyük sorun ise G.Saray’ın önerdiği rakamı oyuncunun düşük bulması. Yıllık kazancı bonuslarla birlikte 4.5 milyon Euro’ya çıkan oyuncu ile ortak bir nokta bulunmaya çalışılıyor.



ALEX SONG
DV1941441-552823.jpg

Bonservisi Barcelona’da olan ancak Katalan kulübünde forma şansı bulamadığı için geçen sezonu da kiralık olarak West Ham United’da geçiren Alex Song da G.Saray’ın radarındaki isimlerden. 28 yaşındaki Kamerunlu oyuncu için Aslan masaya otururken kulübünü de 1 sene kontratı bulunması nedeniyle düşük bir fiyata ikna etmeye çalışıyor. Felipe Melo sonrasında orta sahada Selçuk’un yanında geçtiğimiz sezon zayıf kalan takımın direncini artırmak için Alex Song’u gözüne kestiren Yalman oyuncunun menajeri ile sıkı bir pazarlık içinde. Kamerunlu oyuncu Türkiye’ye gelmeye sıcak bakarken taraflar arasındaki ücret farkı da oldukça kapandı.

MOUSSA DEMBELE
_86427002_pa-24084738.jpg

Forvet hattında tarihinin en verimsiz dönemlerinden birini geride bırakan sarı-kırmızılılar transfer harekatına da buradan başladı. Fulham ile kontratı biten 19 yaşındaki Moussa Dembele için Aslan, görüşmelerine uzun süredir devam ederken artık son aşamaya gelindi.

Bonservisinin elinde olmasından dolayı yüklü bir ücret ve imza parası isteyen Mali asıllı Fransız oyuncunun menajeri ile pazarlıklar kıran kırana geçerken rakamlar da istenilen düzeye geldi.

EURO 2016 nedeniyle yönetim transferde hata yapmadan hareket etmek isterken teknik direktör konusu kesinleşmeden de Dembele’ye imza attırılmak istenmiyor.



vatan
 
Bu sefer üçün birini alacağımızdan bile şüpheliyim. Üç oyuncu da çok işimize yarardı özellikle Skrtel tam takımın ihtiyacı olan sertlikte adam. Ama söylenen rakamlara imkansız.
 
Skrtel gelirse kelime anlamı olarak her gol attığı ya da iyi oynadığı maçta tam JB geçilir. Hele feneri Skrtel ile yenersek efsane olur!!!
 
Böyle isimlerle ağustosu geçireceğiz aferin Dursun'a, Aziz transfer yapıp unutturuyor rezillikleri Dursun'un transfer yapmasına bile gerek yok bir isim atar tartıştırır iş işten geçtikten sonra bu isimler nereden çıkıyor ya der
 
3ü de imkan dahilinde değil imzaları atıcaktık ama zaman geçtikçe uzaklaşıyor dursun görüşmemiştir bile
 
Üst Alt