ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan - Sayfa 140 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

ŞL 12/13 ÇF 2. Maç | Galatasaray 3-2 Real Madrid | MS | 9 Nisan



2 gun sonra uefa tv canlı yayınlayacak.Şu an da euro 2008 cekya maçımız var.
 
Yakın tarihimizin unutulmaz maçlarından... Bir yandan ilk maçtaki skora üzüldüm, bir yandan yine ilk maçtaki hakem şerefsizinin penaltımızı es geçmesine sövdüm, bir yandan attığımız golün ofsayt olmasına üzüldüm, tabii bir yandan da koskoca R. Madrid'e 3.5 attırmanın gururunu yaşadım. Duygu karmaşasıydı resmen.
 
Attığımız 3. golden sonra mal gibi oynamıştık. Bunda psikolojik olarak bir etken var mı bilmiyorum ama Drogba'nın golünden önce oynanan oyunu sonraki dakikalarda oynayamamıştık. Belki de 4-5 işten bile değildi aynı oyuna sadık kalsaydık.

İlk maçta da hakem skandalına kurban gitmiştik. Fatih hoca da o maçta keşke biraz daha defansif bir futbol oynasaydı belki yarı finale yükselebilirdik.
 
İlk maçta 3-0'ı çok hak etmedik.Maçın başınd verilmeyen el penaltısı var,2-0 ken eboue'nin karşı karşıya kaçırdığı gol var.Son anlarda burak yılmaz'a yapılan penaltı var..

3-2'lik maçta bence asıl kırılma noktası o ana kadar belki de sahanın en iyisi olan eboue'nin maç 3-1 olduktan hemen sonra sakatlanıp çıkması ve yerine elmander'in girmesi oldu.Oyun kalitemiz çok düştü o andan sonra.Çünkü hep eboue ile geliyorduk kanattan...Eboue efendi de sağolsun her pozisyonda yerdeydi ve kendini de çok riske etmezdi.Adam real madrid maçının en kritik anında sakatlanıp çıktı 4 gün sonra lig maçında oynadı..Birazcık zorlayabirdi gibi geliyor bana hep o maçı düşününce..
 
izlerken bile yumruk ısırtıyor insana şu kadro ve pas kaliteleri falan...

şu kadroda marcao nellson kerem olduğunu bir düşünsene
 
Üst Alt