ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım - Sayfa 132 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım


Yönetimden bedava bilet alırsınız, kötü sonuç alınca protesto etmezsiniz, kendi kardeşlerinizi spor büro'ya verirsiniz, ezeli rakibin taraftar grubuyla kanka olursunuz, kendinden olmayanı dışlarsınız.

Sizin neresiniz ultrAs lan ?
 
Ahahahaha ya yuru git bu mu uA. Ulan bilmesek yedirceksiniz. Munferit taraftarlar gitti oraya. Birde ustlerine almislar. Ne cikarci heriflersiniz siz ya.

Liseye neden yurumediniz derken bu arkadaslarla neden gitmediniz, neden destek vermediniz dedik. Nasil adi bi topluluk olmussunuzda milletin yaptiklariyla ovunuyorsunuz. !

Size göre her kötü olayın sebebi uA her iyi olayın sebebi de münferit taraftar tabi.

Sorsan kendi gelmez.

Gel renktaş taksi paranı da veririz.
 
Siz kendinizi o kadar büyütmeyin. Sayınız ne sizin lan anguta bak. 3K-4K? Hadi 10K olsun lan karşınızda 25M GS taraftarı var beyinsiz. İnsan yazarken eli titrer. Adamki özgüvene gel...

17 yaşında ve reşit olmayan 1 çocuk olarak (çocuk hakaret değil anayasaya göre çocuksun) aldığımız nefesi nasıl keseceksin? :)

Bir anlat çocuk kardeş. Bilelim. :)
 
Elinde bedavaya bilet dağıtma ve Galatasaray 'ın hakkını peşkeş çekme gibi bir belge varsa seni savcılığa davet edelim suç duyurusunda bulun istersen?

Galatasaray 'ın hakkını savunuyorsun ya

Bak sana en son örnek olarak 3 gün sonraki final maçında biletler genel satışa sunmadan önce temsilciliklere nasıl dağıtıldığını sen de biliyorsun yeme bizi. ua sayfalarına bak bilet + yol = 80 tl diyor. Yol zaten 50 lira tutsa en kötü bilet de 60 lira. Nasıl 80 lira oluyor ? Hayır bir de bu biletler internet üzerinden 10 dakikada bitti nasıl garanti bir şekilde tur düzenliyorlar ? Demek ki önceden biletler verilmiş.
 
Üst Alt