⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül - Sayfa 25 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Bizim tahmin edilmeyen zamanlarda deplasmanlarda kukreme gibi bir ozelligimiz mevcut. Bu yil bir rakibe denk gelecek ama kime.
 
Onlardan çok çok daha kaliteli ve daha güçlüyüz tek sorunumuz daha yavaş ve yaşlıyız. Eğer geçen seneki Porto maçı gibi bir oyun oynarsak kazanırız çünkü bu sefer forvetimiz Sinan Gümüş değil Radamel Falcao. Orta saha ve kanat anlamindada daha güçlü olduğumuzu düşünüyorum.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
EEqyjdYXkAAAJcB
 
şampiyonlar ligindeyiz ve karşımızdaki rakip de sahaya
Nzonzi
Seri Lemina
Feghouli Falcao Babel
ile çıkacak.
Yemin ediyorum gsc forum iddaaya başlardı kaç yeriz,şu kadroya bak ufff falan diye
Tek bir oyuncusunu dahi bilmediğimiz bir takımdan bu denli korkuyorsak işimiz var vallaha.

1 tanesini yakından tanıyoruz
 
Büyük dezavantajımız orta sahamızın birbirini tanımaması öyle herşey kadro kurmakla olmuyor. Ben bu maçı çaresiz bir şekilde kaybedeceğimiz düşünüyorum. Oyuna hükmeden bir yapıda değil bizim takım uzun senelerdir. Geriden oyun kurmakta zorlanıyoruz rakip bize baskı kuracaktır ve hataya zorlayacaktır.
 
oyuncular kendi kalitelerinde oynmarlarsa iki maçta da brugge u yeneriz. Buradan bakınca yenememek için aslında hiçbir sebep yok. ama temposuz oyun ve isteksişz futbol, takım olamama , işimiz zor.

HE BU ARADA BİZ GALATASARAYIZ ;)
 
Büyük dezavantajımız orta sahamızın birbirini tanımaması öyle herşey kadro kurmakla olmuyor. Ben bu maçı çaresiz bir şekilde kaybedeceğimiz düşünüyorum. Oyuna hükmeden bir yapıda değil bizim takım uzun senelerdir. Geriden oyun kurmakta zorlanıyoruz rakip bize baskı kuracaktır ve hataya zorlayacaktır.
Yenilebiliriz o ayrı denizliye de yenildik ama şahsı kanaatim bu tarz takımlardan bu denli korkacak bir neden yok altı üstü belçika ligi geçen sene başakşehirin top gibi oynadığı takım.Bizim sorunumuz özellikle avrupadaki travmatik sezonlardan sonra şudur ki her takımdan haddinden fazla korkuyoruz.
 
Sabah uyandım şu başlığa bir bakayım dedim , bütün enerjim sömürüldü. Kimse takımına güvenmiyor.

gscimbom_mobil

Bence oynanan oyuna göre bu umutsuzluk çok normal.
Tabiki her skora açık bir maç.
Ama şu kadro kalitesine göre çok kötü oynuyoruz.Rakip o kadar kolay ve elini kolunu sallayarak bizim ceza sahasının önüne geliyor ki bu tamamen teknik kadro ve oyuncuların ciddi hatasıdır.Bu olumsuz durum hocanın talimatı ve oyuncuların insiyatifiyle çok rahat en aza indirilir.Geri dünüşlerde falan çok sıkıntı var.

Bizim en büyük sıkıntımız top rakipdeyken sahaya yayılışımız.Bunu biraz doğru yapsak realede,psgyede kafa tutarız.Ama bunu düzeltmediğimiz sürece hem real hem psg bizi içerde, dışarda çok rahat yener.Bence içerideki maçlarda çok daha fazla sıkıntı yaşarız.

Top rakipdeyken sahaya yayılışı bu oyuncu gurubunun kesinlikle doğru yapması gerekiyor.Evet tempo sorunu var ama bu takım savunmasını doğru yapmaya engel değil. Oyuncular antremanda birbirlerine anlatarak, yardımcı olarak takım boyunu doğru şeklide ayarlamaları gerekiyor.Burada en büyük iş takım boyunu ayarlamada stoperlere çok iş düşüyor.Malesef Marcaoyla falan bu iş çok zor olur..Burada hocayada büyük görev düşüyor.Bunu doğru uygulatması gerekiyor.

Bu oyuncu gurubuyla ileride basıp tempolu oyun oynayamayız.
O zaman takım savunmasını doğru uygulayıp pas oyununu iyileştirmeliyiz.

Tabiki kadromuzun kaliteli olduğunu söylüyoruz.Ama bazı oyuncuların sadece ismi var.mariano ve nagatomo gibi...Defans orta ikiliside ne kadar yeterli tartışılır.
Yani çokda abartmamak lazım.

rakipden kolay top çalamadığımız için, rakibe çok boş alan bıraktığımız için ve özellikle kalecimizin ısrarla sonuç ne olursa olsun hızlı oynama gibi bir düşüncesi olmadığı için genellikle rakiplerin yerleşmiş savunmasına hücum yapıyoruz.Doğal olarakda babel,feg ,emre gibi isimlerin yeteneklerinden çok fazla katkı alamıyoruz.

Eğerki şu maçda geride iyi beklersek çok rahat kazanacağımız bir maç olur.
Aksi taktirde işimiz şansa kalmış.
 
Bu arada Marcao cok kolay kart görüyor lig de oynadigi 3 macta da kart gördü, ki birisinde iki saridan kirmizi gördü zaten.

Ilk iki CL macinda 2 sari kart görüp icerideki Real macina Donk-Luyindama ile cikmak zorunda kalmamizin ihtimali epey yüksek bence. Hoca kesinlikle uyarmali Luyi ve Marcao yu, bu sezon simdiye kadar hic güven vermiyorlar özellikle de Marcao cok göze batiyor kötü performansiyla. CL de öyle kolay kolay affetmezler yaptigin hatalari.
 
Üst Alt