⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül - Sayfa 31 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
En büyük dezavantajımız takımın en önemli bölgesi olan orta sahasının komple değişmiş olması. Orta sahamızda yeni gelen oyuncular takımı tanımıyorlar, birlikte oynamadılar, beraber kamp yapmadılar ve belki de en kötüsü 3'ünün de kiralık olması. Nzonzi, Lemina, Seri orta sahası henüz tam anlamıyla hazır değil. 3-4 maç üst üste birlikte oynamadılar. Hepsi kaliteli isim. Zamanla açılacaklar.

Şu orta saha için 3 oyuncu kiralayacağımız yerde 2 tanesini satın alsaydık 1'ini kiralasaydık daha iyi olurdu ancak para yok ve ffp ensemizde. Kiralık oyuncu geçici çözüm gibi geliyor bana. Bakın onyekuru 1 sene geldi ve gitti. Yine hızlı kanat eksikliğini hissediyoruz. Luyindama ve Marcao'yu satın aldık eğer satmazsak bir 10 sene defansta gözümüz arkada kalmaz. Aradaki fark bu.
 
Avrupa futboluyla basetmek icin oyun tempomuz artmali. Ulkede antremanlar dusuk tempoda yapiliyor. Oyuncular avrupalilara gore hem kondusyon hem guc olarak asagida.

Ayrica futbol degil sanki satranc oynaniyor. Dusune dusune , agir agir temposuz yan pas , geri pas. Mehter marsindan beter oynaniyor futbol ulkede.

O yuzden avrupada koca GS 25 mac 2 galibiyet! Her takim bize fiziksel ve temposal anlamda ustunluk saglayip bizi mahvediyor. Umarim bu sene en azindan brugge yi kendi sahamizda yeneriz.
 
Degisik birsey ama Puanlar getirebilir:

------------------Muslera---------------
-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo-
-------------------Nzonzi-------------------
-----------Lemina--------Seri---------------
------------------Feghouli------------------
--------Falcao---------------Babel----------
 
Avrupa'da şansımız çok düşük. Hemen hemen her takım sisteme göre oynuyor.
Bizde herşey futbolcunun keyfine kalmış. Tek sistem Fatih hocanın gazı.
Kendimizi her yıl kandırmaktan ne anlıyoruz anlamıyorum.

Herzaman olduğu gibi bugün şansa bala gol bulur sonra fazlasını yeriz. En iyi ihtimal berabere biter.

not: totemide hazırladığımıza göre mısır patlatıp maçı bekleyebiliriz.
 
Üst Alt