SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan - Sayfa 13 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan


Gelecek sene devam edecek adamlar oynasın. Ömer Bayram, Akbaba ve Arda derhal kadro dışı bırakılmalı. Sol bekte sağlamsa Taşdemir oynasın sezon sonuna kadar. Saracchi, Şener ve Linnes yetersizleri nasılsa seneye olmayacak. Kiralıklara ve sözleşmesi bitenlere alternatif oldukça bulaşmamak lazım. 35lik Donk zaten sözleşmesi biten biri, Luyindama oynamalı. Hoca kadro adaletini sağlamadığı için 2 senedir boş geçiyoruz. Yine farklı bir şey beklemiyorum.

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Taşdemir
Feghouli Taylan Kılınç
Oğulcan Mustafa Babel

Covidli elemanlara göre 2 adam değişebilir. Etebo gereksizi yerine Ozornwafor başlayabilir eğer ön liberoda İrfan Cancı Taylan yetişmezse


POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Kimi kadro dışı bırakacaklar acaba. Birde nerede bir mallık var bizde kardeşim adamlar pozisyon gergi kart görüp cezalı oldu diye suçlu mu oldu. Durdun yere oraya buraya saçan hocayada ceza verdiniz mi?
Bizim takımda terim dışında disiplinsizce takım eksik bırakan kimse yok.
Ayrıca iki oyuncu kart sınırındayken birini dinlendirebilirsin. Sezon başından beri donk donk diye ısrar edip sonra luyindama kardeşim yha diye saçma isteklere gitmek yerine bir macligina marcaoyu/luyindamayi dinlendirebilirdin böylece gedsonu defansa çekme gibi fantaziler yapmazdin.

Saçmalık üzerine saçmalık.

diğerlerini bilemem ama yedlin gerizekalısı o cezanın daha fazlasını hakediyor.
 
Diger 3e OK ama bu zirto gecen sene yaptirdigi penalti la da tamamen kopmamiza neden olmustu. Tam beyinsiz biraz teknigi iyi olsa ne olur. Rize macinda attigi taci Ömer bile atmaz.

yedlin liyundama marcao saracci dörtlüsünde çok ciddi akıl ve denge sorunu var.
Bu adamlardan biri olmasa diğeri her an takımı yakabilecek potansiyeldeler.
Böyle bir kadroyu oluşturmak sadece bizim başıızdakiler başarabilirdi.
Ondan sonra neden iyi oynamıyoruz neden sahaya doğru yayılamıyoruz diye birbirimizi yiyoruz.Bu kadrodaki oyuncularla çok normal bu.

Ama ömere gelirsek bu adam fatih terim için tek başına istifa sebebidir.
 
şu beşik denen rezil camiaya göz açtırmayalım. son haftaya kadar bu işi kovalayalım.

zaten öyle bir duruma denk getirirsek son hafta bu loser'lar şampiyonlugu verir bize ayakları titrer tinercilerin
 
Onyekuru, annesinin cenazesi için Nijerya'ya uçtu. Kerem Aktürkoğlu da bugünkü idmana katılmadı. Taylan ve Emre Kılınç'ın da Karagümrük karşılaşmasında oynamaları zor.
(Emre Kaplan - A Spor)
 
Antremanı açmış hoca

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ne antrenmanı öyle bir şey yok ki açma germe hareketleri ardından ayak tenisi başka bir şey yok hiç teknik taktik çalışma yok hiç çift kale maç yok Fatih Terim hiç oyunculara bağırıp çağırmıyor izlediğim kadarıyla başıboş bırakmış oyuncular idmanda birbirleriyle şakalaşıp gülüp duruyorlar ciddi disiplinli bir ortam yok yani
 
Levent göstermelik eline kağıt kalem almış düşünüp bir şeyler yazıp duruyor gören de bir şey yaptığını sanacak
 
Emre Kılınç ve Taylan Antalya’lı yarından itibaren çalışmalara başlayacak..[ @SuleymanRodop]


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Son zamanlarda maçları ortalama 25-30 dakikalarına tahammül edebiliyorum. Büyük ihtimal bu maçta öyle olur. Takımımızın ne yapacağını bilemem ama, Karagümrük fizik olarak diri ve birlikte hareket eden bir takım. Bence Karagümrük'e daha yakın olmak üzere beraberliğe yakın bir maç gibi duruyor.
 
Üst Alt