⚽ SL 20/21 H:42 | Galatasaray 3-1 Yeni Malatyaspor | MS | 15 Mayıs - Sayfa 72 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
20210514_171426.jpg

Şöyle bir totem kuponuna 100 lira ateşleyeyim diyorum. Bjk nin şampiyon olduğu olasılığa aslında 1000 tl de atabilirim. Şampiyon olamazsam bir tesellim olmalı çok stresliyim. 2 den fazla handikap göremedim açılmamış 4 handikap açsalar aslında bahis alırdı.
 
Resim
Resim
Resim
 
maç sonuna kadar galatasaray haberlerini takip etmeyeceğim. şampiyon olursak buradayım ama olamazsak üyeliğimi kapattırırım. şampiyon olamamayı kaldıramam bu saatten sonra.
Son maça kadar ben de 2. olsak yeterli kafasında rahat rahat , beklentisiz takılıyordum.

Şimdi yine gaza geldik , zıplayarak dolaşıyorum etrafta.

Lanet olsun.
 
Kontrollü oyun falan nedir bjk tek farkla kazansa bile 4 gol lazım farkında mısınız ? Hem rakibi motive etmeye ne gerek var baskılı başlarsın 20 dk da en az 2 gol bulursun sonrası zaten kolay , bjk maçını kontrol edip mi oynuyacaz dk 80 e kadar göztepe önde olsa sonra bjk çevirse ne olucak bizim maçta skor 2 0 bile olsa an 2 gol daha atmak kolay mı öyle 10 dk içinde telaşlı şekilde hemde , 90 dakika artı uzatmalar her anını değerlendirmek lazım hakem zaten cücü elinden geldiği kadar maçı durduracak topu sahada zor görücez.
 
Üst Alt