SL 20/21 H:9 | Beşiktaş 3-2 Başakşehir | MS | 21 Kasım - Sayfa 12 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yahu bunlar inanılmaz kollanıyor hem bjk hem fener..Bir alehlerine hata olduğu zaman sanki hep bunlara oluyormuş gibi bağarıyorlar.Kimsede bunlara ses çıkarmıyor.

Yemin ederim bizim başımıza gelenler bunların başına gelse neler olur tahmin bile edemiyorum.

Ama adamların yöneticilerine,futbol yorumcularına helal olsun.Çatır çatır savunuyorlar takımların haklarını


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kaç haftadır söylüyorum sahadaki hakemler iyi kötü gördüğünü çalıyor ancak asıl problem VAR hakemleri.Göstermek istediği pozisyonu çağırıyor,es geçilmesini istediği pozisyonda çağırmıyor,kimi pozisyonda insiyatif alıyor direkt kararı söylüyor kimi pozisyonda topu hakeme atıyor gel izle diyor...Nedense bu kararların hepsi de FB, BJK lehine bizim aleyhimize oluyor.Özetle ne oluyorsa VAR'da oluyor.
 
okan hakemler tarafından doğranmıştır. buna ses çıkarması bir problemmiş gibi algılanması üzücü, aynı şeyler başımıza gelirken 1 kelime edilmediğini yazan arkadaşlar neden şimdi okan için ağlıyor diyor?
ayrıca mağlubiyeti üstüne alıp yanlış 11 çıkardım diyebilecek kadar da erdemlidir. oyuncu alamadık zart zurt diye ağlamamıştır
 
Okandada tudor gibi büyük maç sendromu var

bu bjk niye ağlıyo sürekli onuda anlamadım adamların kadrosu bizden daha iyi bizden daha çok ağlıyolar

transfer yapmadık diye ölüyolar herifler 10 tane adam almış zaten yav bunlar valla ayrı bi mal
 
Üst Alt