⚽ SL 23/24 H:34 | Adana Demirspor 0-3 Galatasaray | MS | 26 Nisan - Sayfa 13 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Bu sezonun en kritik maçı bu belkide. Kazanırsak karşı tarafında tüm motivasyonunu ve ümidini kırarız derbi için. Kazanmamız bizi bir seviye ileri atarken onlar oynamadan motivasyonunu kaybedebilir.

Adana Murat Sancak sonrası daha da kırılgan bir takım oldu. Golü yedikleri an kopuyorlar çoğu zaman. Belkide Samsun maçı gibi 2 şok golle başlarsak fark bile olabilir.

Her ne kadar çoğu kişi bizi şampiyon gibi görse de önümüzdeki 2 hafta en önemli ve belkide sezonun final maçları.
 
Evet rahat bir şampiyonluk mu alacağız? Yoksa kalp sağlığımızı riske mi atacağız? Öyle bir maç... Daha doğrusu fb-bjk maçının sonucunu aşırı derecede etkilecek maçtır... rahat rakip ya dert olur ya lokum. Hadi hayırlısı
 
Bu sene şampiyon olursak yaşatılan rezillikler unutulmamalı son günden itibaren koç,fosil böcek avcısı, baki denen herif ,rezil fenerli var hakemleri hepsini ismini zikr ederek tek tek almalıyız zeytinlinin dediği gibi asagilamaliyiz yapılabilecek tüm aşağılayıcı hareketler yapılmalı ki tüm sezon yaşattıkları rezillikleri yüzlerine vurmaliyiz ,finish her misali
 
çok kez söylemişizdir bunu belki ama bu maç gerçekten şampiyonluk maçı artık. kırılma falan değil. rakibin bjk ile oynadığı haftada çok kritik bir maç. orda da takılacaklarını düşünüyorum. burayı alırsak tamam bizim iş.
 
Okan Hocanın işi sıkı tutacağından kimsenin zerre şüphesi olmasın. Zaman zaman bazı tercihlerine ikna olmasam da her ayrıntıya titizlikle yaklaştığını gözlemlemekteyim. Rehavete asla izin vermeyecektir, içinizi ferah tutun o bakımdan...
En büyük şansımız hocanın yakın geçmişte benzer durumları benzer futbol ortamında oyuncu ve hoca olarak yaşamış olması. Gerekli önlemleri alacak ve müdahaleleri yapacaktır. Tek korkum futbol şansızlığı ve kaçabilecek basit goller. Ama yine de rahat alacagız gibi geliyor
 
adana'da bir şey yok baktığında çok rahat kazanabileceğimiz bir maç ama çok az maç kaldı artık

stres seviyesi bizi etkilemez umarım. bu tarz çok zor maçlardan hep galibiyetle çıktık. şu maçı alalım şampiyon olalım.
 
Finibacinin mecali olmayan Bişiktaş maçına çok fazla anlam yükleniyor. Tatlı bir sürpriz hoş olur ama düşük bir ihtimaldir...
Ben direkt oyuncu psikolojisi ile bakıyorum olaya.

Fbli futbolcular aptal değil.

* Gs'ın oyun gücünü, istediği zaman Bayern'e Manu'ya bile neler yapabildiğini biliyorlar.

* Gs'ın hocasının ne kadar kaliteli ve konsantre olduğunu, kendi hocalarının absürt derecede "başkası adına utanılacak" hareketlerini ve yetersizliğini görüyorlar. O basın toplantıları neydi öyle ya ahahha. Kim bilir antrenmanda neler yapıyordur, ne potlar kırıyordur İsmail. Tadic, Dzeko falan iyi makara yapıyordur bununla.

* Hakemlerin kendilerine çıkar sağlayan bariz yönetim şekillerini bariz anlıyorlardır. Bunu bir futbolcu anlamaz mı yaw? :d Bakmayın öyle sosyal medya paylaşımlarına. Kasımpaşa maçındaki "hissiyat penaltısı" başta olmak üzere hepsi her şeyin farkında.

* Gs'ın fikstürüne bakıyorlar. Tek bir umut kırıntısı kaldıysa, hepsinin son umudu Adanademirspor maçı net şekilde.

Şimdi böyle bir ortamda, senden her açıdan daha iyi olduğunu bildiğin rakibin, son umut kırıntını da bertaraf edip, Bjk maçından önce farkı 7 puana çıkarırsa ne olur biliyor musun?

Gazı kaçmış kola gibi sahaya çıkacaklardır bir kere.

Hatta ben bazı kafa oyuncuların "sakatlanacağını" dahi düşünüyorum.

Ayrıca büyük bir tepki ile karşılaşacaklardır muhtemelen. Hem yönetim, hem hoca hem futbolcular ıslıklanacaktır. Oynayan oyuncularda el ayak titremesine sebebiyet verir bu durum.

Şimdi bütün bunları alt alta koyunca, EĞER GS ADANA'YI YENERSE, normalde senin dediğin gibi "gücü yetmemesi gereken" Bjk bile, puan ya da puanlar alabilir buradan.
 
Sıfır rehavet olmalı, full konsantrasyonla maça hazırlanmalıyız, sanki Avrupa finaline hazırlanır gibi ciddiye almamız gerekiyor. Fener Bjk ile oynayacak puan kaybı kesin olarak bakılmamalı çünkü bjk çok kötü bir takım ve fenerin arka bahçesi bu sene, sadece 7 puan olduğunda fb de bir çözülme ve umutsuzluk yüzünden birşeyler olabilir, o da kesin değil, çünkü bjk gerçekten tam anlamıyla rezil bir takım benim gözümde pendikspordan farklı değil bu sene.
 
Üst Alt