⚽ SL 23/24 H:34 | Adana Demirspor 0-3 Galatasaray | MS | 26 Nisan - Sayfa 18 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Ilginc bir şekilde hikmetin takımlarını deplasmanda epeydir yenemiyoruz yanlış hatirlamiyorsam en son kayseride galiba başımıza bela olmustu
 
farkın 4 puana çıkması ile bence üzerimizdeki baskı daha da azaldı. Daha rahat oynayacağız. Umarım rahat bir sonuç alırız 119 yıllık tarihimizin en önemli maçında.
 
Yabancı var ve Okan hocaya güveniyorum. Fenerin Sivas'ta uzatmalarda puan kaybından sonra çok fazla konuşuldu penaltı pozisyonu, TFF den bir yamukluk beklerdim ama yabancı var olması biraz olsun rahatlatıyor.
 
Tek korktuğum şey rehavet. Son maçlarda anlamsız bir rölanti durumu söz konusu. Aman diyim her topa hayvan gibi basmamız lazım. Şakası yok. Bir puan kaybında gaza gelirler beşiktaşı zaten rahat yenerler.
Fırsat vermemeniz lazım.
Mümkünse de Berkan oynasın orta sahada.
 
Yine barış ve ziyech ile başlayacağız bence yada barış zahada olabilir ama kerem mevcut bitik haliyle 11 olmaz
Ortasahada ise demirbay çok kötü durumda
 
Sezonun maçı yenersek şampiyonluğun %70 i gelir.. Adana'dan son 2 deplasmanda 3 puan alamadık maalesef zor maç olur tabi bu durum biraz bizimkilerin havasına da bağlı..Şu ara en son karşılaşmak isteyeceğimiz alanyayi 45 dk top oynayarak 4 Lük eden bir oyuncu grubumuz var .. Ama bakıyorsun aynı maçın ilk yarısı puan alamadan ayrilacakmis gibi top oynadik ..
 
Üst Alt