⚽ SL 23/24 H:34 | Adana Demirspor 0-3 Galatasaray | MS | 26 Nisan - Sayfa 28 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Kalacak diyen yoktu ki. sezon sonu gidecek deniyordu zaten hatta devre arası gitmemesi bile işte o dönemki zaten yapılan Boey satışı TS performansı falan ile oldu. Sezon sonu bir talibi çıkar kendisi de gider. Ha para kazanır mıyız 3-4 bir şey yoksa direk bedelsiz mi olur onu da şartlar gösterir. Ben imza parasını alırız diye düşünüyorum Arap olursa 4-5 civarı Pl olursa 2 civarına gider.
Yalniz Zaha’nin tam maasini bilmiyoruz. Aciklanan maas sponsorsuz maas sanirim. Adamin yillik toplam maasi 6 milyon euro civari ise cok zor satariz.
 
abi "ağrıları var" demeci nettir ya. moral bozdu.

zaha güçtür abi ne güzel k.paşa maçında dönüm noktası anın kahramanıydı. inşallah ego olayı yoktur. kendisine ihtiyaç vardı.

umarım kalan 5 haftada 1 milim olumsuz gelişme olmaz. herkesin her zerresine ihtiyacımız var.
 
Sol kanatta 3. siraya dusmesinden sonra surat yapmis olabilir diyecegim ama adam zaten normalde de surat yapiyor.
Bazen olmuyor. Hem transfer calimi olmasi, hem daha once buyuk takimda yapamamis olmasi isaretlerdi aslinda. Umarim piyasasi vardir ve seneye mutlu olacagi bir yere gider. Keske bizde mutlu olup, isini yapip, iz birakanlar arasina girseydi ama olmadi.
Gol ve asist sayisi ustunden savunan arkadaslari da anliyorum ama kabul edelim ki, hic kendini ver(e)medi, bir turlu yuzu gulmedi herifin. Zaten verseydi kendini cok rahat bu sayilari ikiye katlardi ve taraftarin sevgilisi olurdu.

See you in another life brother.
Bye Wilf...
 
beylerrrrr tehlikenin farkındamısın geçen sene 14 maçtır yenilmeyen galatasaray'ı durdurmak için en son mağlubiyet aldığı maçtaki hakemi vermişlerdi ve konya bizi yenmişti.

yine aynı senaryo bu sene tek mağlubiyetimiz hatay maçı ve o maçtaki hakem verilmiş :)

Tesadüf mü yani şimdi
 
Kaldı 25 saat

8 saat uyusak kaldı 17 saat
@Emre Zeytinli Şampiyonluk totemi için bu Maç Fb kazanamazsa Emre Zeytinli'nin ismi Oral Sevmez olmalı diyen renktaşlarımızı görebilir miyiz biz yav :D Hem Şahinle çok dalga geçti ismi konusunda hem de daha iyi 1 duo olurlar :D
Sivasspor Maç'ı için 1 totem yapmıştık kanks eğer isim değişmezse bu Maç'ı kazanamayız der ve kaçarım ben kanks yav :D
gsc-foto-totem-1.JPG
 
Şu maç tamamen mücadele hırs maçı
Çıkacaksın rakipten fazla koşacaksın
Rakipten fazla isteyeceksin
Bulduğunu atacaksın
Fişi çekip bombayı rakibin kucağına birakacaksin teknik taktik filan hikaye
Zaten bizim takım rakipten fazla koştuğu hiç bir maçı kaybetmez
 
Üst Alt