SL Benfica Takip Başlığı - Sayfa 8 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

SL Benfica Takip Başlığı


Allahım elimuze verecekler en sevdiğimden hakettik bunu. Alacak olan anlaşır oynattırmazdı.

Hikaye anlatmayı bıraksınlar. Yüzyılın en yalancı ekibi ve sosyal medya trolleriyle karşı karşıyayız.

Gelmeyecek bu adam
 
Gelmesi bence Ahmet Bulut'a bağlı bi transfer.Bu transferle ilgili bi açıklama da yapmıştı yanlış hatırlamıyosam 3-5 milyon euroya da bitebilir bu transfer diye..
 
Kendi evlerinde kötü oynayarak 1-0 gerideler.Her oyuncu sarı kartlık hareket yapmaya çalışıyo.Grimaldo da bonservissiz Manchester Cityle anlaşmış.Benfica'nın Witsel'i almasını da istemiyolar.Taraftarları sinirli.Kaç zamandır yeni hoca getirmiyo diye Rui Costa İstifa diyolar :D
 
Benfica, River Plate'den Enzo Fernandez'i €10M + €8M performans bonusu karşılığında kadrosuna kattı. Ayrıca oyuncunun sonraki transferlerinde %25 pay River'ın.


▪️ Enzo için belirlenen çıkış opsiyonu €120M. Sözleşme 5 yıllık.


1657879621934.png
 
Vay be 4 yılda yaklaşık 500 milyon Euro'luk satış yapmışlar akıl alır gibi degill .. Harcadıkları para 100-150 arası ve elde para edecek birçok topçu var hala 👏👏
 
Tam takım olmuşlar gibi.Bu sene maçlarını izlemek keyif veriyo bu takımın.Bi de Porto ve Sporting maçlarını izlemek gerek..
 
Liderliğe yükseldiler ama bu maçta şanssızdılar bizim takım gibi statları da benziyo zaten yav :D 30 şut çekmişler 15 tane de korner kullanmışlar maç 1-1 giderken son dklarda penaltısı verildikten sonra 2-1 kazandılar.Bizim tek sıkıntımız verilmeyen penaltılar ama adamların penaltısı veriliyo Var'a falan bakılıp.Bi de bu maçta 1 tanesi normal maç biterken 1 tanesi de uzatmalarda maç sonunda olmak üzere 2 tane de kırmızı kart yediler 9 kişiyle maçı kazandılar..
 
Üst Alt