Sneijder Dönüyor İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uy.jpg

Göztepe galibiyetiyle yeni bir sayfa açan san-kırmızılılar, artık transfer girişimlerine hız verecek. Terim'in Galatasaray'a dönmesinin ardından bomba bir iddia ortaya atıldı...

İmparator'un yuvaya dönmesinin ardından Cimbom'da gözler sürpriz bir şekilde Wesley Sneijder'a çevrildi. İgor Tudor ile ters düşen ve Cimbom'dan ayrılarak Nice'e transfer olan Hollandalı futbolcu, yeni kulübünde istediği ortamı bulamadı. Son haftalarda kadroya bile giremeyen Sneijder'ın ismi, G.Saray ile anılmaya başladı.

YOLLAR AYRILIYOR

Fransızların devre arasında 33 yaşındaki yıldız isim ile sözleşmesini feshetmesi bekleniyor. İddialara göre Teknik Direktör Fatih Terim, Belhanda'nın 10 numara pozisyonundaki performansını beğenmedi ve Wesley Sneijder'in durumunun araştırılmasını istedi.

Böyle bir durumda G.Saray yönetimi, Hollandalı futbolcuya 1.5 yıllığına sözleşme önerecek. Terim'in dönüşü ile san-kırmızılılara sıcak bakması beklenen Wesley, bu sezon Nice'te 8 maça çıktı ve sadece 1 asist yaptı.

Amk Spor
 
Sneijder'i çok seviyorum ama zaten terim'in 442 oyun şablonunu bozan değil miydi?

Bence artık klasik 10 numara oyuncusu aramaktan vazgeçmeliyiz
 
ya hala mı Sneijder ya.. Yeni sayfa açmak çok mu zor.. Adam artık futbolu bırakmış kafa olarak,cafe açmış kendine.

Yeni Sneijder'ler bulalım. Eskiye rağbet olsa BitPazarına nur yağardı diye söz var.
 
Sneijder'in menajeri Guido Albers: "Sneijder, Galatasaray'da çok mutluydu. Büyük başarılar elde etti ve istemeyerek ayrıldı. Galatasaray'ı uzaktan da olsa takip ediyor. Terim'in dönmesinden o da mutlu oldu. Dönme konusunu hiç konuşmadık. Kimse bize ulaşmadı." (Fanatik)
 
Öyle bir şey olacağını hiç düşünmüyorum ancak maliyetsiz gelecekse hayır der misin? Lisansında futbolcu yazan Belhanda denen kişilikle forma mücadelesi verse hoş olmaz mı?

Ben istemem
genç bi topçu alalım o belhandayla mücadele etsin
sneijder 1-2 pas harici oyunu yavaşlatan, ağır, pres kabiliyeti olmayan bir performansla ztn nicete falan da oynamıyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt