Sneijder, Galatasaray Yönetimine Teşekkür Etti: "Etkileyici" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sneijder, Galatasaray Yönetimine Teşekkür Etti: "Etkileyici"


747665.jpg

AJANSSPOR- Galatasaray'ın yıldız ismi Wesley Sneijder bugün Hollanda'nın Fas'la yaptığı hazırlık maçında süre aldıktan sonra apar topar Türkiye'ye dönüyor.


Hollanda'nın 2-1 kazandığı maçın ardından açıklamalarda bulunan 33 yaşındaki oyuncu, yarın kamptan ayrılacağını söylerken, "Cumartesi Galatasaray'la çok önemli bir maçım daha var. Orada olmak istiyorum. Kulübümün benim buraya gelmeme izin vermesi gerçekten etkileyici. O yüzden şimdi dönüyorum. Lig bittikten sonra tekrar kampa katılacağım" ifadelerini kullandı. Sneijder'in cumartesi oynadıktan sonra hemen kampa katılması ve pazar günü Fildişi Sahili ile oynanacak maçta sonradan oyuna girerek süre alması bekleniyor.

Oyuna 74. dakikada Jens Toornstra'nın yerine dahil olan Sneijder böylece Hollanda Milli Takımı formasını 129. kez giymiş oldu. Rekor 130 maçla efsane Edwin van der Sar'a ait.

Rekoru kıracak olmasının fantastik olduğunu belirten yıldız oyuncu, "Ne zaman milli takımda oynama fırsatı varsa ben orada olurum. Bugün kazanmasını bildik. Kazanmak her zaman iyi hissettiriyor, özgüveni tazeliyor" dedi.

Sneijder maçtan önce Galatasaray'dan eski takım arkadaşı Noureddine Amrabat ile de bir araya geldi.

Voetbalzone - Meepraten over voetbal.
 
Üst Alt