Sneijder İçin Flaş Karar! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sneijder İçin Flaş Karar!


5171592.jpg


Galatasaray Teknik Direktörü Tudor, başkan Özbek ve sportif direktör Ergün’e, “Gomis, Belhanda ve Imbula takımın iskeleti olacak” diyerek, geçen sezon yıldızının barışmadığı Sneijder’i yeni sezonda düşünmediğini net biçimde ortaya koydu.



“Omnurgayı kurarsak gerisi kolay. Gomis, Belhanda ve Imbula bu takımın iskeleti olacak.” Bu sözler, Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor’a ait…

1 hafta önce Sportif Direktör Cenk Ergün’ün “Merak etme hocam, Gomis tamam” sözünün ardından Fransız futbolcu ve kulübü ile de anlaşılması Igor Tudor’u mutlu etti.

Belhanda için de Dinamo Kiev Kulübüne bonuslarla beraber 8 milyon Euro teklif edip söz kesen Galatasaray’da Igor Tudor, Başkan Dursun Özbek ve Sportif Direktör Cenk Ergün’e yeni sezonun şifrelerini verdi.

‘TRANSFERİN YARISINI TAMAMLAMIŞ OLURUZ’

Tudor, transfer rotası için ip uçlarını verirken, “Imbula için de gelecek iyi haberleri bekliyorum. O da ihtiyacımız ve eksikliğini yaşadığımız bir futbolcu. Gomis, Belhanda ve Imbula, Galatasaray’ın omurgası olacak. Önemli olan da bu iskeleti oluşturmak. 3 transferi bitirip omurgayı kurarsak gerisi kolay. Transferin yüzde 50’sini tamamlamış oluruz. Bu 3 transfer bizi temmuz sonuna kadar rahatlatır” dedi.

Gomis ve Belhanda transferlerinin kampa yetişmesini isteyen Tudor, bu sözlerinin ardından espri ile “Bu 3 transfer bittikten sonra Ağustos’a kadar vaktimiz var. Söz, stoper ve kanat transferleri için bu kadar aceleci olmayacağım” dedi.

PODOLSKİ’NİN BOŞLUĞU GOMİS İLE DOLDURULACAK

Hem iki kanatta, hem de 10 numara pozisyonunda görev alabilen Belhanda’nın Galatasaray’a kimin yerine alındığı da belli oldu.
Bafetimbi Gomis, Lukas Podolski’nin yerine Galatasaray takımına transfer edilirken, Belhanda’nın ise Bruma’nın değil Wesley Sneijder’ın yerine alındığı belirtildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor’un, 2017-18 sezonu için kafasındaki ideal 11’de Wesley Sneijder’in olmadığı ve bu yüzden Belhanda konusunda yönetimin ısrarcı olduğu ifade edildi.

Hürriyet
 
sen stoper isteme aferin sana. bakarsın donk ile kapatırsın orayı

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
belhanda da bizim göremedigimiz ne var? sözlesmesi seneye bitecek ve sorunlu bir adama neden 8m euro verecez? üstelik bu adam avrupa starı degil, kariyerinin en ii döneminde d.kiev gibi orta sınıf bir takıma giden max. 8.5m euro bonservis getiren orta sınıf bir topcu.

gelecek birkac mac sonra beklentileri karsılayamayınca maliyeti yüzünden ıslık yicek, bu sonu biz görüyoruz, yönetim ve tudor göremiyor mu? madem para var al gomis'in yanına abubakar'ı süper ligi haşat etsinler.
 
Tamam diyelim ki Sneijder'i istemiyorsun anladık ama önceliğin elzem olan Gomis ve İmbula olmalıydı sonuç olarak bu iki mevkide elde oyuncu yok. Belhanda da bir aksilik çıksa Sneijder orda her türlu oynar ama İmbula ve Gomis yerine koyacak adamın yok keza bekler içinde aynı durum geçerli.

Onceliginizi olmayan mevkilere versenize.

Belhanda zamanlama açısından da verilen parayla da saçma sapan bir transfer.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Takımda iki tane tek ilk 11 oyuncu varken.

32 yaşında kalp hastası gomis,
8 milyona aklı yerinde olmayan belhanda ve
Ortasahada Sadece imbula ilemi
Omurga oluşturucan?
futbol cahili korkak tudor.

Sen kim belhanda ve gomisi oynatmak kim
20 li yaşlarda bruma'yi bile motive edemeyip oynatamayan ve elden kaçmasına sebep oldun

Sürün hain herif!
 
Tamam diyelim ki Sneijder'i istemiyorsun anladık ama önceliğin elzem olan Gomis ve İmbula olmalıydı sonuç olarak bu iki mevkide elde oyuncu yok. Belhanda da bir aksilik çıksa Sneijder orda her türlu oynar ama İmbula ve Gomis yerine koyacak adamın yok keza bekler içinde aynı durum geçerli.

Onceliginizi olmayan mevkilere versenize.

Belhanda zamanlama açısından da verilen parayla da saçma sapan bir transfer.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stoperleri unutma, gözle görülen bir stoper eksiğimiz de var.

Gidiyorlar hiç bir şekilde öncelikli gerekliliği olmayan bir adamı almaya kalkıyorlar.

sent via GSC
 
Sportif Direktör Cenk Ergün’ün “Merak etme hocam, Gomis tamam” sözünün ardından 3 adet acılı lahmacun ve 2 adet karışık pide söyledi.
 
Bu sene de durum hiç umut verici görünmüyor. Bruma ve Sneijder'le disiplin probleminden dolayı anlaşamayan adam Belhanda gibi kafası gidik adamı niye ister anlamış değilim. Bize daha aklı başında, futbol tutkusu devam eden adam lazım.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Belhanda futbolu kafasında bitirdi yalanını kim çıkardı yahu ?
Adam fransada iyi bir sezon geçirdi üstelik. Ukraynada oynamak istememesi doğal karşılıyorum. Orası sert, herkes oynayamaz oralarda.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!
 
Üst Alt