Sneijder Satrancı ve Yapılması Gereken! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sneijder Satrancı ve Yapılması Gereken!


Bugün enterasan bir gün oluyor. Önce gitmesi konusunda herkesin hem fikir olduğu Cenk Gönen için Malaga haberlerini aldık. Ardından çoğu kişinin yine hem fikir olduğu, olmayanların da gidip oynasın ve kurtulsun diye sevindiği Semih Kaya Sparta Prag'da haberini aldık. Herhalde daha bir gelişme olmaz derken bu kez Tudor ile kavga ettiği söylenen Cavanda kamptan kovuldu.

Bir gün için bu kadar gelişme yeter diyorduk ki beklenmedik anda günün en flaş haberini de Sneijder cephesinden aldık. Hollandalı 10 numara, yeni sezon için sağlık kontrolünden geçmesi takım ile çalışmalara başlaması için haber aldığını duyurdu. Açıkçası ilk duyduğumda Sneijder ile yollar ayrılmalı noktasına gelmiş biri olarak son dönemde yaşanan gelişmelerin, gönderilmeye çalışılma biçiminin duygusallığı ile evimin içinde oldukça sevindim. Kalsa hala bir tarafım sevinir, çünkü kendisini bu forma altında görebilmek adına 10 gün nerede ise uykusuz nöbet tutmuştum 2013 kışında.

Ancak durumun dediği gibi olduğunu da asla düşünmüyorum. Son dakika: Sneijder Kaldı banner'inda görülen sevinç gösterilerini belki kursakta bırakacağım ama iş daha da bir açmaz hale doğru gidiyor gibi.

PEKİ YA İŞİN ASLI NE ?

Çok uzun uzadıya yazmak istemiyorum ancak, daha dün 10 numaralı forması elinden alınan bir futbolcu ertesi gün takımda kaldığı manasına gelecek bir mesaj yayınlıyorsa bu kadar hızlı gelişen gündeme rağmen ortada ya bir omurgasızlık ya da büyük bir yalan vardır. Dursun Aydın Özbek döneminde her türlü omurgasızlığa alıştığımız için bu haber bile garibimize gitmedi belki ama ben ilk kez yalan söyleyenin Sneijder olduğunu düşünüyorum. Kalma gitme durumunda değişen bir şey bana göre yok. Yalan değil de kalmak istiyor, ya da paramı almadan gitmem diyor kendisi. İkisinde de hakkı var ama bunu taraftar kozunu öne sürerek oynamaya çalışıyor gibi Sneijder.

YAPILMASI GEREKEN NEDİR ?

Son olarak belirtmek istediğim şudur ki Galatasaray'ı bu şekilde çocuk oyuncağına çeviren, futbolcusundan antrenörüne kadar kişisel egolara meze eden bir yönetim tam da sezon başlarken yine herşeyi mahvetmeyi başarmıştır. Bu adamlar ile pardon adam demişim, yönetici vasfı asla olmayacak kişiler topluluğu ile 1 sezona daha girmek bize acıdan başka bir şey vermeyecek. Keza Sneijder'de eğer yönetim alışılageldik omurgasızlıklarından birini yapmadıysa yine bugün verdiği mesaj ile taraftarın duyguları ile oynama yoluna gitmiş demektir.
İşin bir de Tudor cephesi var. Sorunlu bir kadro aldı, daha da kötüsü sorumsuz ve yalancı bir yönetim ile çalışıyor. Ancak kendisi de büyük takım yönetmek konusunda yetersiz olduğunu şu 6 aylık periyotta ispatlamıştır. Büyük takım yönetecek adam doğrucu davut olur ve politik olmazsa sonucunun nasıl olduğunu daha önce defalarca gördük. Futbol maalesef kaypakların oyunu olmuş durumda. Bu şekilde uzlaşmacı olmayan, agresif tutum ile bir yere gelmek kolay değil. Benzer inatçılığı zaman zaman gösteren Pep Guardiola bile taktik dehasına rağmen (bana göre dünyanın en zeki ve iyi antrenörü taktik manada ) kupaları süpürebilecekken underrated kaldı Barcelona sonrası.

Bu yüzden yapılması gereken 1100 imza'nın 1600 olmasını sağlayacak taraftar yürüyüşleri ile artık bu yönetimden Eylül-Ekim demeden kurtulmanın fitilini ateşlemektir. Yoksa ortada bir Galatasaray da kalmayacak kafa yoracak. Sonrasında Tudor ve Sneijder'e teşekkür edip egolarını tatmin edebilecekleri yeni kulüpler önermek doğru olabilir.

NOT: Yazdığım yazı GSC'nin kurumsal görüşü değildir, sadece kişisel görüşüm olup beni bağlar.
 
Yapılması gereken şey Mayıs'ta bu adamların bir daha aday olmamasını sağlamak,istifa talep etmek değil.O süreyi tamamlayacaklar ondan kaçış yok artık.Onun dışında hemfikirim.
 
Her iki taraf oturmuş anlaşmış öküz altında buzağı aramanın manası yok leşh diye tabir edilen adamlarda gönderiliyor yeni transferlerde gelirse başarılı olmamak için bir sebep yok tabii bu gelecek sene Mayıs ayında daha iyi bir ekip gelmesi koşuluyla Dursun başganın durmaması gerektiğini değiştirmiyor..
 
Tudor'a laf yok
Tudor'a laf etmek isteyen instagramda fotolarinin altinda kufur etsin seviyeleri o zira

6 yıl erken geldi en az. Şerefsizlik öğrenmesi lazım. Bam bam bam yaparak Türkiye'de olunmuyor başarılı. Forumda ki herkesten tepki çekeceğimi biliyorum bu yazı ile açıkçası sen dahil olmak üzere.
 
est sana tepki gostermem
salt TUDOR hocama guveniniz derim

Valla güvenmek çok istiyorum inşallah çok başarılı olur her yaptığı hamle ile alırım bayrağımı kutlarım seneye. Gelmesini en çok isteyenlerden biri olarak başarılı olmasını da en çok isteyenlerden biriyim. Ama şu an için pek sanmıyorum. Ççok büyük kaos var ve yönetebilecek kadar bir flexibility göstermedi sanki.
 
Sneijder malesef traftari kulaniyor yönetime karsi kozu olmasi icin. Bunun cakal menajerinim oyunu. Bonservizini bedava alip birde komple bir yillik parasini alip gitmek istiyor ki yeni takimda imza parasi alacak. Dursun ve ekibini bir kasikda bogmak isterim ama durum düsündügüm gibise yönetim karsi rest cekecek tamam takimda kalirsin ama kadro disi olarak. Sneijder dünya kupasinda oymak istedigi icinde külübpn sartinu kabul ederek takimdan ayrilir.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Sneijder malesef traftari kulaniyor yönetime karsi kozu olmasi icin. Bunun cakal menajerinim oyunu. Bonservizini bedava alip birde komple bir yillik parasini alip gitmek istiyor ki yeni takimda imza parasi alacak. Dursun ve ekibini bir kasikda bogmak isterim ama durum düsündügüm gibise yönetim karsi rest cekecek tamam takimda kalirsin ama kadro disi olarak. Sneijder dünya kupasinda oymak istedigi icinde külübpn sartinu kabul ederek takimdan ayrilir.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

forumdakiler bildiğin fanatik ve portakal fetişisti.
gözlerini wesley bürümüş. gerçeklerden uzaklar.
keşke bunları görebilseler.
 
söylediğimiz üzere yönetim profesyonellikten uzak hoca müsveddesi denilen adam tam bir ego manyağı çıktı tuduron kalması yönetiminde işine geliyor çünkü kısa süre sonra günah keçisi ilan edecek birisi lazım ve tudor tamda ona uygun şekilde davranıyor.

Mevzu sneijder mevzusuda değil koca klüp birilerinin tekelinde yozlaştırılıyor ve içi boşaltılıyor kurumsal bir yönetim şart.
 
Üst Alt