Sneijder: "Sonuna kadar kalmak istiyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sneijder: "Sonuna kadar kalmak istiyorum"


632x314-menajeri-fbahce-ile-gorustu-1491939023846jpgmQt3DPd5.jpg

Galatasaray’dan ayrılmak için kulis yaptığı yönündeki iddialara tepki gösteren Hollandalı yıldız, yakın çevresine dert yanarken, “Formasını giymekten gurur duyduğum kulübümden asla kötü ayrılamam. Ön kapısından girdiğim Galatasaray’ın arka kapısından çıkmam” diye konuştu.


Jan Olde Riekerink’in ardından göreve gelen teknik direktör İgor Tudor’la bir türlü yıldızı barışmayan Wesley Sneijder, Galatasaray’dan ayrılmak için kulis yaptığı yönündeki iddialara tepki gösterdi.

Yakın çevresine dert yanan Hollandalı futbolcunun, “Galatasaray’a severek, isteyerek, büyük başarılar yaşamak için geldim. Çok önemli başarılara da imza attık. Kulübümü çok seviyorum. Formasını giymekten gurur duyduğum kulübümden asla kötü ayrılamam. 1 yıl daha sözleşmem var. Sonuna kadar kalmak istiyorum. Galatasaray’ın menfaatine bir şeyler olur da, kulüp de bunu onaylarsa durumu ancak o zaman gözden geçirebilirim. Ön kapısından girdiğim Galatasaray’ın arka kapısından çıkmam” dediği öğrenildi.

Para konusunu dert etmedi

Bu arada Sneijder’in de 3-4 aydır kulüpten parasını alamayan isimler arasında olduğu ortaya çıktı. Ancak Wesley’in, yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Finansal sıkıntıları biliyorum. Kendinizi zorlamayın. Nasılsa herkes parasını alacak. Daha öncelikli işleri halledin” diyerek, alacaklarıyla ilgili sorun çıkarmayacağı yönünde kulübe garanti verdiği belirlendi.

Fanatik


PORTAL HABERİ
 
Şıno iyisin hoşsun gsli olduğunada inanıyorum kulübüde seviyorsun eyw ama bizim bugünün şartlarında senelik 5 mioya yakın para verecek lüksümüz yok sana, hadi o paranın karşılığı verecek performansın olsa olabilir(muslera gibi) ama oda yok ya maaşını indir kaptanlığına devam et yada yollarımızı ayıralım kendide biliyor ki artık veteran bir oyuncu bu parayı ancak çin ve katarda alabilir. bizim için çok fazla bi rakam açıkcası. Ha şimdi cavanda v.s ye para verceğine şınoya ver diyenler olucakta oda hata bu hata kardeşim değişik bişey yok iki hareketde yanlış.
 
bence de düsürsün de, sanki var olmayan paramizla mantikli isler mi cikardik ? Serdar a iki milyon verip arti bonservis filan. Parayi zaten car cur ediyoruz.
 
Bence 3 sene daha oyna sonra da başkan ol.

Gerçi Sabri bile şuan futbolu bırakıp başkan olsa Dursun'dan iyi yönetir.
 
Performansın çok düştü wesley.Senin en büyük hayranlarından biri olarak diyorumki güzelce vedalaşmanın zamanı geldi.Yepyeni baştan dinamik bir takım kurulmalı.Tabiki 2018 mayısta olacak.1 yıl daha gitti çiçek abbas yüzünden.
 
Son 2 senede 6 teknik direktör değiştiren bir takımda performans düşmeleri normaldir...en azından JOR varken adam oynuyordu....eğer Anadolu takımı olsaydık şimdi çoktan düşmeye oynuyorduk bu kadar td değişikliğinden sonra....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
 
Üst Alt