Sneijder Sürprizi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sneijder Sürprizi!


404

[h=2]Nice’te aradığını bulamayan Wesley’in menajeri Guido Albers’in, sarı-kırmızılı idarecileri arayarak, “Sneijder isterseniz geri dönmeye hazır” dediği ileri sürüldü[/h] ARA transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için kulislere sürpriz bir iddia düştü... Sarı-kırmızılı takımın sezon başında yollarını ayırdığı Wesley Sneijder'in geri dönmek için nabız yokladığı ileri sürüldü. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Nice'e transfer olan Wesley, burada sadece 8 maçta şans bulurken, 1 asist yapabildi. Fransız basını, teknik direktör Lucien Favre'nin 'fizik yetersizliği' nedeniyle uzun süredir kadroya bile almadığı Hollandalı yıldızın ocak ayında takımdan ayrılmaya hazırlandığını yazmış hatta MLS ekibi Los Angeles Galaxy ile el sıkıştığı belirtilmişti.

BONSERVİS DE ÖDEMEZSİNİZ
Menajer Guido Albers'in Galatasaraylı yöneticileri de arayarak, "Sneijder, Nice'te mutsuz. İsterseniz geri dönebilir" mesajını ilettiği iddia edildi. Albers'in transfer halinde Nice'in herhangi bir bonservis bedeli talep etmeyeceği garantisini de verdiği kaydedildi. Sneijder'in sözleşmesinde, Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takıma gitmesi halinde '15 milyon euro tazminat öder' maddesi yer alıyor.

G.Saray'da 8 kupa aldı
SNEİJDER, 4.5 sezon forma giydiği Galatasaray'da 175 maçta 46 gol atarken bir o kadar da asist gerçekleştirdi. 2 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası zaferi yaşayan yıldız, TFF Süper Kupa'yı da 3 kez kaldırdı.

Başkan farklı konuşmuştu!
NİCE Başkanı Jean- Pierre Rivere geçtiğimiz günlerde, "Bence futbolcuları kısa süre içinde yargılamamak gerekiyor. Wesley harika bir futbolcu. Bir sakatlık yaşadı. Nice'te kalıp mücadele etmeye devam edecek" diyerek, Sneijder'e destek vermişti.


aspor
 
Kendine bakıp, adam gibi oynayacaksa olabilir. Yatıp para almayi dusunuyorsa uzak dursun. Dikkatli bir kontrat ile gelebilir.
 
Nicece 1.5 milyon e felan alıyor 1 milyon e gelsin abilik yapsin yedegi güçlendirsin.. Ben brumayida kiralık düşünürüm direk katkı verecek adamlar s10 ve bruma ikisini al bedavaya birde sol bek tamam iste
 
Haberin yalan olmasını geçelim de şu gelsin yedeği güçlendirsin ne demek lan? :asd:

Orada performans olarak rezalet olsa da şuan buraya gelse belhanda ve madiaye'yi sonunda sallar sallar atar.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ölüsü bile belhandayi cebinden çıkarır.

Takımda ki lider oyuncu eksikliğini kapatır.
Tudor yüzünden 1-0 geride başladığımız derbileri en azından berabere bititmemize vesile olur

Gerçek Kaptan NANDO!
 
1m'a gelsin süper moral olurdu hem taraftara hem de takıma.

sneijder sevilen bir isim öyle kimseyle kavgası falan da yok , tudor ile takışmaz bir daha da dersini almıştır.
 
He kesin gelir Tudor kendi isteğiyle yolladığı adamı tekrar alır,bide saçma sapan gelse şöyle olur yorumları var.
 
Üst Alt