Sneijder'den Ayrılık Sinyali! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sneijder'den Ayrılık Sinyali!


sneijder1-3.jpg

Hollanda'nın De Telegraaf gazetesine açıklamalarda bulunan Wesley Sneijder, "Sezon sonunda durumumu değerlendireceğim" diyerek Galatasaray'dan ayrılabileceğinin sinyalini verdi.


Sneijder, ayrıca Algemeen Dagblad'a yaptığı açıklamada da "Burada kulübün ne istediği de önemli. Çok fazla borçları var ama mesela gelecek sezon nasıl bir takım kurmayı planlıyorlar? Eğer iki taraf da memnun değilse bunca fantastik yıldan sonra birbirimize karşı dürüst oluruz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Çin ya da ABD'de oynama fikrine sıcak bakıp bakmadığı sorulan Sneijder, "Bu tarz konuları Blind'le de konuşuyoruz. Çin'den gelen teklif oldukça ciddiydi ama benim için hiçbir zaman ciddi bir seçenek olmadı. Amerika? Daha iyi bir seçenek olarak görünüyor. Birleşik Arap Emirlikleri ya da Hollanda'da da olabilir" cevabını verdi.

Sneijder'den Ayrılık Sinyali!
 
"Burada kulübün ne istediği de önemli. Çok fazla borçları var ama mesela gelecek sezon nasıl bir takım kurmayı planlıyorlar? Eğer iki taraf da memnun değilse bunca fantastik yıldan sonra birbirimize karşı dürüst oluruz diye düşünüyorum"

Samimi bir açıklama ise karakterli adamın hali başka oluyor. Kazık dikip ölene kadar kalırım diyen şerolar da keşke aynı şeyi yapsalar.
 
Selcuk, Poldi ve Sneijder gidebilir.

Hepsinin ortak noktasi:


  • doymusluk
  • yasin getirdi kalite düsüklügü
  • yillik maas

Bu 3 adamin maliyeti ile rahat 4-5 genc oyuncu alinir.
 
Sende gitki iyice dibi görsün bu futbol cahili taraftar.

Belki tolgay,ekici,adem,tarik filan onlara futbol resitali sunar.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!
 
bu takımda candan sevdiğimiz, efsaneleştirdiğimiz, gönlümüzde, anılarımızda yer verdiğimiz oyuncu olmayacak mı? herşey performans mı? biz ne biçim taraftarız? bu işin hiçbir romantik bir tarafı yok mu, bu faydacılık nereye kadar ? yerine daha iyisini alalım dursun yedekte, futbolu bıraktığında galatasarayalı sneijder olarak anılsın. çok mu şey kaybederiz ?
 
Üst Alt