Sneijder'den Olay İtiraf! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sneijder'den Olay İtiraf!


5126642.jpg

Wesley Sneijder eski hocası için arkadaşlarına, “Riekerink varken, takım olarak çalışmıyorduk. İyi idman yaptığımızı söyleyemem” yorumunu yaptı.

Galatasaray Sportif AŞ'deki görevinden istifa eden Levent Nazifoğlu Sneijder'le Tudor'un kimyasının tutmayacağını iddia edip, "Sneijder'in, Tudor'dan çok mutlu olduğunu düşünmüyorum. Fazla idman ve getirdiği disiplinden dolayı... Sneijder'in tarzı Tudor'un tarzı değil'' demişti.

Sneijder hakkındaki gerçekler ortaya çıktı. Sneijder'in Riekerink'in son dönemlerinde hocası hakkında çok değiştiği yönünde serzenişlerde bulunduğu ortaya çıktı. Sneijder'in yakın çevresine, "Riekerink varken iyi idman yaptığımızı söyleyemem. Tudor geldi, bir şeyleri değiştirmeye çalışıyor ama kısa sürede oyun felsefesini oturtamaz. Tek yaptığımız koşmak! Artık idmanlarda daha çok koşuyoruz'' ifadesiyle durumu özetlediği öğrenildi.

GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYOR!

Nazifoğlu'nun "Mutlu değil' dediği Sneijder aksine, Galatasaray'da oynamaktan ve ailesiyle İstanbul'da yaşamaktan çok mutlu. Hollandalı sezon sonunda sarı-kırmızılı takımdan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyor. Öyle ki iki hafta önce menajeri Guido Albers İstanbul'a geldi ve Başkan Dursun Özbek'in sahibi olduğu Point Otel'de konakladı.

SNEIJDER NE YAPTI?

24 maç
2 gol
13 asist
1762 dakika


Fanatik

PORTAL HABERİ
 
Son düzenleme:
24 mac
2 gol 13 assist.. her iki macta bir bi scorer

Üstelik Tudor Sneidjer krizini yaratmak isteyen pustlar nerede?
 
Bu adami iki sene once yollayacaktiniz cin vs nere olursa 10 milyon euro veriyolardi cok iyi dediniz kalmasini sagladiniz simdi idmanda sakatlanip yatiyor ben mutluyum gitmek istemiyorum diyor garanti para tabi kim istemezki kalmayi..

LG-H858 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt