Sneijder'den Veda Açıklamaları | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sneijder'den Veda Açıklamaları


Galatasaray'da bazı sorunlar yaşadığını söyleyen Sneijder, "Bunlar üzerine konuşmaya çok gerek yok artık buradan gidiyorum" dedi.

Tudor'la ilgili de konuşan Hollandalı futbolcu, "Her teknik direktörün seçimleri vardır. Tudor da tercihini benim gitmem şekilde kullandı. buna Saygı duyuyorum" dedi.
Sneijder, kendisinin giydiği 10 numaranın Belhanda'ya verilmesi üzerien sorulan bir soruya da, "10 numaralı formanın Belhanda'ya verilmesi Tudor'un tercihiydi. Belhanda çok kaliteli bir futbolcu" açıklamasında bulundu.

Sneijder Galatasaray'da en unutmadığı anıyla ilgili sorulan soruya da, "Benim Galatasaray kariyerimde birçok anım var. 'Juventus maçında attığım gol en iyisiydi' diye ayıramam. Galatasaray'da önemli başarılar yaşadık, kupalar kazandık. Şu an gelecekle ilgili bir planım yok" diyerek sözlerini tamamladı.


VIDEO: http://tr.beinsports.com/haber/sneijder-bein-sportsa-konustu-iste-gitmeden-son-sozleri
(beIN Sports)








 
hiçbir zaman sneijder üzerine takım kuramadık. malca transferlerle sürekli takımın seviyesini kücülttük.

su anki oyuncu toplulugu ile dünyanın en iyi 10 no suda gelse iş yapması zor.

güle güle wesley.
 
Hırvat çingenesini bizim kaç yıllık oyuncumuz bildiğimiz sneijdere değiştikya yazık gerçekten. En iyi oyuncumuz gitti bizim yönetimin ve çakma antrenörün basiritsizliği yüzünden. Yeri dolmaz.
 
Tudor'dan ne adam olur ne hoca. Kararını taraftara açıkça söylemekten kaçınan bi dansöz olur anca. Şu andan itibaren kendisine güvenim 0.
 
Bu salaklar rövanşta kötü bir sonuç çıkması halinde Tudor'u yollar biz de Sneijderi'i göndermekle kalırız... Yemin ediyorum bir kulüp ancak bu kadar güzel batırılır.
 
o tudorun.....neyse .wesley en geç seneye bizdesin aslanım.bu kısa bi ayrılık olacak.tudor haftaya degil şu an bile gidebilir.adam çünkü kendini göndermek için mesai harcıyo.kendi kendini kovduracak dursunu da en geç seneye yollayacagız.

başka alternatif yok,bundan sonra.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir sneijdere bakıyorum kendisine mobbing uygulanmış,her gün türlü itibarsız haberler yapılmış,haksızlığa uğramış buna rağmen gayet kaliteli,olgun konuşuyor.Belki takımın durumundan dolayı şimdilik konuşmuyor ama birgün yaşadığı şeyleri anlatması gerek.
Bir de tudor efendiye bakıyorum sneijderin ismini duyduğu an koşarak uzaklaşıyor.Sorulan soruya yüreklilikle cevap verecek cesareti yok.korkak ve aciz

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa
 
Üst Alt