Sneijder'in Menajeri Görüşme Odasına! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sneijder'in Menajeri Görüşme Odasına!


365


Galatasaray'da Igor Tudor ile arasında soğuk rüzgarlar esen Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, önümüzdeki hafta İstanbul'a geliyor.

Sözleşmesi feshedilen Jan Olde Riekerink'in tazminatını belirlemek için yönetimle masaya oturacak olan Albers ile yapılacak görüşmede, Sneijder'in durumunun da gündeme geleceği ifade edildi. Hollandalı yıldızın, 'koşan' takım isteyen Tudor ile anlaşamadığı ve mutsuz olduğu belirtiliyordu.

ABD, ÇİN YA DA JAPONYA!

Başkan Dursun Özbek'in Albers'e hem bu iddiaları soracağı hem de, "Ayrılmak istiyorsa teklifleri getirin, değerlendirelim" diyeceği öğrenildi. Sneijder bu sezon 22 maçta 2 gol 13 asistlik performans sergiledi. Sözleşmesinde '7.5 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi yer alan Wesley, ABD'de oynamak istediğini açıklamıştı. Çin ve Japon ekipleri de Sneijder'le ilgileniyor.

17 MAÇA DAHA ÇIKARSA...

Wesley, sarı-kırmızılı takımla 17 maça daha çıkması halinde (şu ana kadar 164 maç oynadı) kariyerinde en çok forma giydiği takım Galatasaray olacak. Real Madrid ile 66, Inter ile 116 maça çıkan Hollandalı yıldız, yetişip parladığı Ajax takımında ise 180 kez yer aldı.

ANTALYA'DA YOK

Perşembe akşamı yapılan çalışmayı yarıda bırakan Sneijder'in sağ bacak adduktor kas grubunda ödem oluştuğu tespit edilmişti. Antalyaspor maçında forma giyemeyecek olan Sneijder'in durumu 2-3 günlük tedavi sonrası tekrar değerlendirilecek.

GİDERSE YERİ DOLAR MI?

Wesley Sneijder ile yollarını ayırmayı düşünen Galatasaray'da "Giderse, yerine kim alınacak?" sorusu kafaları kurcalıyor. 1996-2001 arası forma giyen 'efsane' Gheorghe Hagi futbolu bırakınca uzun süre '10 numara' krizi yaşanmıştı. Revivo, İlic, Lincoln, Elano, Misimovic gibi isimler Gica'nın boşluğunu kapatamazken, harcanan milyon euro'lar da çöpe gitti. Ancak 12 yıl sonra 2013'ün devre arasında gelen Sneijder, Hagi'yi unutturdu. Hollandalı yıldızın daha iyisi alınmadan gönderilmesinin taraftarı da ayaklandıracağı belirtiliyor..

Gsgazete - Sneijder'in menajeri goruşme odasına!
 
Giderse eğer 10 numara aramayalım.Modern futbolda böyle bir bölge kalmadı zaten.Hücumu daha iyi olan çift yönlü orta saha alalım.
 
Aldığı paraya Fransa 2. Liginden 5 tane topçu oynar.
5 tanede 1i tutsa yine kârda oluyoruz önümüzdeki seneler için.
Ndiaye alalım frenç zencilerinin yanında
 
sneijder'in parasina 4 tane ingiliz 5 tane alman 10 tane fransiz aliriz diyenler guluyorum, bu yonetim hep daha kotusunu almayi basardi, Sneijder giderse yerine gelecek adam baris ozbek olur.
 
Sneijder'i çizmişler belli yavaş yavaş ... kesinlikle yerine 10 numara almayalım modern futbolda kalmadı artık bu sistem

Önümüzde 2 seçenek var
Ya 4-3-3 çift yönlü 2 CM alarak oynamak
Yada 3-4-3 yapıp sert dayanıklı orta saha kurmak

Hani sistem daha iyi derseniz ben 3-4-3 sisteminden yanayım açıkcası beklerle oynanan oyunu ben pek tercih etmiyorum bu dizilişte daha kompakt yakın oynayan bir takım olabiliyoruz ve üstelik yıllardır çözemediğimiz defans meselesi gerçekten böyle kat kat dahada iyi oluyor

4-3-3 'de olabilir

24109.jpg

Oda Serdar ve Tolga sakatlanmazsa enn az 6 tane 11 için adam gerekli

3-4-3'de olabilir

24110.jpg




Amaa Tudor'un Futbol mentalitesine daha uygun bir sistem olduğu için 3-4-3'den yanayım.
Sağlam 2 stoper
Saldırgan mücadeleci dayanıklı bir ortasaha
Daha nokta bir golcü
Bruma kadar etkili bir sağ kanat
 
Dunya yildizi ve kalitesi tartisilmaz ama iki de bir menajerini yollamasi artik biktirdi

Daha önce sözlesme konusunda da aynisini yapti bu bir degil iki degil kendine gelmesi lazim

Bizde Hagi oynadi bir kisi bile Hagi'nin menajerini tanimaz
 
Dunya yildizi ve kalitesi tartisilmaz ama iki de bir menajerini yollamasi artik biktirdi

Daha önce sözlesme konusunda da aynisini yapti bu bir degil iki degil kendine gelmesi lazim

Bizde Hagi oynadi bir kisi bile Hagi'nin menajerini tanimaz
Menejer JOR un tazminat icin gelmis rdas

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
 
Üst Alt