Sneijder'in Sözleşmesi Feshediliyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sneijder'in Sözleşmesi Feshediliyor!


Galatasaray'da yılan hikayesine dönen Sneijder konusunda flaş karar verildi.

Östersunds'a karşı alınan ağır mağlubiyetin ardından Galatasaray taraftarını üzercek bir haber daha: "Sneijder işi bitti!" Bu sözler Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e ait.

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK
Yönetim ile Wesley Sneijder arasındaki görüşmelerde iki taraf da geri adım attı. Sneijder'den geçen sene kesilen 2.7 milyon Euro disiplin cezasını tahsil etmeye çalışan Sarı-Kırmızılı yönetim bu paradan vazgeçti.

İtalya'dan teklif aldığını söyleyen ve "Aradaki ücret farkını karşılayın" diyen Hollandalı oyuncu da yönetimden sadece geçen sezondan kalan 1.5 milyon Euro'luk alacağının ödenmesini istedi.

Yönetim Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye gitmeme şartı koyacağı Sneijder'e bonservisini bedavaya verecek. Sarı-Kırmızılılar, Sneijder ile karşılıklı anlaşma yoluyla sözleşmesini feshedecek.

'KURCALAMAYIN'
İsveç deplasmanına takımla birlikte gelen Başkan Dursun Özbek maç öncesi Östersund şehrini gezdi. Özbek'e gurbetçiler büyük ilgi gösterdi. Sneijder hakkında yazılı ve görsel basında her gün haber çıkmasına anlam veremeyen Özbek, "Sneijder meselesini kurcalamayın artık! Daha ne yazacaksınız? En kısa sürede bu konuya noktayı koyacağız" dedi.

Galatasaray'da flaş gelişme! Wesley Sneijder bitti
 
Kendi cebinden ver o zaman parasını.
Hain herif.
Kafasına göre oyuncu yollayıp tanzimat ödüyor kimsede bunu sorgulamiyor.
Hesapta vermiyor.
 
Östersunds maçında adam hayalet gibiydi , ismini bile duymadım.Resmen bize ihanet etti , hemen sözleşmesi fesihedilmeli.
 
Selçuk' u gönder Sneijder' in yerine adi adam..

Sen nereden geldin bizim başımıza.. Oy verenlerin ellerini..
 
Dünkü mağlubiyetten sonra vazgeçerler diye düşünüyorum.Dursun Tudor'u kovup Sneijder'i affeder bence.
 
Faturanın Sneijdere kesilmesinden daha doğal ne olabilir ki ? Dünkü maçta hiç varlık gösteremedi nerdeyse tek pas bile yapamadı..

Güle Güle WesWese
 
Senin ABV, belki hain liseli tayfan bunu yazmayacak ama aradan seneler geçse de bu taraftar seni "HAİN" olarak yazacak. Yüz karası, kara leke.
 
Bu sene üç büyüklerinde şampiyon olmaktan başka çareleri yok.
Bizimkiler zaten ligde zor kalır bu yönetim, antrenör ve futbolcularla.
Bari Başakşehiri şampiyon yapsın Wesley.
 
bunu yapacak o kişi buraya gelecek. dursun da olsa tudor da olsa o buraya gelecek. agacım benim rakıyı tazele
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Edin edin, zaten dün sahada gördük tek problemimiz gercekten de Sneijdermis.
Tudor takimi o kadar iyi disipline etmis ki, oyuncularin mac icinde lay lay lom havasinda kendi kafalarina göre takilmalari, yeni sezon, ilk resmi macimiz, biz basimizda ki teknik direktörün stilini ve kendisini kabul ettik deyipte hic bir sekilde mücadele etmemeleri, bana Tudorun takimi ne kadar güzel hizaya getirip, disipline ettigini gösterdi. Ben sahsen tatmin oldum, Problem gercekten aylardir takimin basinda olupta durumu daha kötü yapan Tudor degilde Sneijdermis.
 
Üst Alt