Sniper Giderse Xelçuk da Gitsin | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sniper Giderse Xelçuk da Gitsin


Yere göre sigdiramadiklarimiz nihayetinde birer futbolcu ve performansları ortada.

Şu noktadan sonra tek dileğim bir baros yada Alex rezaleti yasanmamasi.

Sneijder yollanır da selcuk ilk on bir başlarsa ağır söverim.Bir an önce selcuk da gönderilsin diye kampanya başlatılmali ve orta saha tamamen yenilenmeli.
 
Ünal Aysal sağolsun(ki kendisini başarılı bulmama rağmen) Selçuğu bize öyle bir kitledi ki, kurtulmamız pek mümkün gözükmüyor malesef. Ama madem Sneijderi gönderecek kadar egon var madem Sneijdere karşı mobbing uygulayabiliyorsun aynısını Selçuğa da yap. Yolla paf takımla çıksın idmanlara, bir maç bile forma şansı verme, bulduğun en ufak fırsatta para cezası yapıştır, hakkında sürekli olumsuz açıklamalar yap eğer kalıyorsa 2 senelik alacağını almak için bile en azından karaktersizliğini ön plana çıkar.
 
Ulan Tudor gucun gariban hollandaliya mi yetti? Sneijder sisteme uymuyormus, selcuk uyuyor yani. Resmen Selcuk lobisinden korkuyor. Yoksa boyle onemli bir futbol adaminin futbol ilahi Sneijder'i begenmeyip selcuk gibi bitik bir anadolu copunu begenecegine ihtimal vermiyorum.
 
Selçuk'u gönderemezsin. Sağ olsun Ünal Başgan Selçuk'u bize 2019'a kadar iyi kitledi. Kontrat bedeline hiç açıp bakmayın. Canınız yanar.
 
Ima_36ebb4_202700.jpg
 
Selcukun 2 sene kapi gibi kontrati var ne gitmesinden bahsediyorsun ?

Ayrica sneijderin gitmesiyle ne alakasi var ? Sneijder kalirsa selcuk kalsi mi ?
 
Selçuk'u gönderemezsin. Sağ olsun Ünal Başgan Selçuk'u bize 2019'a kadar iyi kitledi. Kontrat bedeline hiç açıp bakmayın. Canınız yanar.
Böyle sözleşme ben başka yerde ne duydum nede gördüm. Yokdur bunun örneği. Hadi genç olur bruma gibi yaşı ilerledikçe zamlanır maaşı. Ama 29 yaşında olan herhangi bir futbolcuya böyle kademeli zamlı 5 yıllık sözleşmenin izahını kimse anlatamaz.
 
Gsye baskan olsam parasina falan bakmam direk sozlesmesini fesh ederim bu herifin. Hicbir transfer bu takima bu fesih kadar katki saglayamaz.
 
onur adıbelli açtı sandım yaw

Niye öyle dedin renktaş. :asd22:

Bu arada kalsın diyen yoktur zaten. Ama gönderebiliyorsalar göndersinler. Adam yaşlandıkça maaşı artıyor. Hadi Wesley bi marka, adam her türlü kulüp bulur. Ama bu çöpü kim ne yapsın.

Mümkünse karşılıklı anlaşılarak fesh edilsin, bonservisi eline verilsin. Ama bu herifte kabul edecek göz yok tabii ki. Bütün medya arkasında, sucuk ekmek tayfasını saymıyorum bile. Yıllık yatarak 4M cukkalamak kimin eline geçer.
 
Son düzenleme:
Üst Alt