Socrates Dergi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Socrates Dergi


Türkiye'nin en kaliteli spor ekibinin youtube kanalının da bir topici olması lazım diye düşünüyorum. Erman Yaşar, Emre Özcan, Onur Erdem, Ozan Can Sülüm, Kaan Kural, İnan Özdemir, Uğur Karakullukçu, İlhan Özgen, zaman zaman Caner Eler, Orkun Çolakoğlu ve şu an için arka planda katkı veren bir çok isim. Mart ortasından beri devam eden bir kanal. Premier League başta olmak üzere, Avrupa futbolu ve NBA programları yapıldı. Şimdi de Dünya Kupası için pek çok video geliyor. Keyifli futbol sohbeti ve dozunda goy goy izlemek için şiddetle tavsiye olunur. Bir kere izleyenler müptelası olmuştur bile zaten..




 
Dünya kupası özel sayısını dünden beri okuyorum. Can sıkıcı bir şey dikkatimi çekti. Turnuvanın enlerini yazmışlar. Misal ilk gol, son gol, ilk sarı kart, ilk kırmızı kart, ilk hat-trick... Akla gelebilecek futbol için en önemli ayrıntıların ilkleri.

Ancak neyi yazmamışlar biliyor musunuz?

Dünya Kupası'nda atılan en erken gol. Ayıptır, yazıktır, günahtır.

Hakan Şükür yıllardır en parlak olduğu dönemde de siyasi görüşünden dolayı küfür yerdi. Dün yedi, bugün yiyor, yarın da yiyecek. Ama bu onun Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli oyuncularından biri olduğunu değiştirmeyecek. Sporcu kimliği bir yana, siyasi kimliği bir yana. Socrates dergiye yakıştıramadım.
 
yav normalde bu saatlerde herhangi bi videoyu açar arka planda dinlerdim şimdi ercan taner kanaldan atılınca buraya çıkıyo gece canlı yayın vs oluyo sırf o yüzden izleyebilecegim/dinleyebilecegim içerik çeşitliliği artmıyo :'(
dünya kupası serisi yapıyor ilhan özgen ve 2 arkadaşı(değişmeli) izlemenizi tavsiye ederim
(y)
 
Üst Alt