Sofiane Feghouli: "Eğer baskıyı sevmiyorsanız Türkiye'ye gelmeyin" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sofiane Feghouli: "Eğer baskıyı sevmiyorsanız Türkiye'ye gelmeyin"


lO3GQQ.jpg

Galatasaraylı futbolcu Sofiane Feghouli, Cezayir basınına konuştu. Yıldız futbolcu ve sarı kırmızılı takıma geliş sürecini, Türkiye'deki futbol ortamını ve birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

"EĞER BASKIYI SEVMİYORSANIZ TÜRKİYE'YE GELMEYİN"

Türkiye'de taraftarlar futbolla yaşıyor. Oynadığınız kulübün taraftarları sizden çok şey bekliyor. Eğer baskıyı sevmiyorsanız Türkiye'ye gelmeyin. Transfer olduğunuzda ailenin parçası oluyorsunuz. İnsanlar ise gerçekten çok sıcakkanlı. Türkiye'ye geldiğim için bu anlamda çok mutluyum. Size güzel duygular hissettiriyorlar.

"ÜST DÜZEY BİR OYUNCU OLARAK NEDEN PREMİER LİG'DEN TÜRKİYE'YE GİTTİNİZ?


"Her insanın hikayesi farklıdır. West Ham'da bir süre sonra mutlu değildim. Galatsaaray'a geldim, zira Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Bana sunulan proje, Şampiyonlar Ligi ve şampiyonluklar fikri beni çok etkiledi. Tabi ki benim açımdan maddi yönü de var. İngiltere'e iyi bir yaşam sürdüm. İyi kazanıyordum. Ancak Türkiye'yi tercih etmemdeki neden olay şey, şampiyonluklar kazanmaktı."

"2010'DA TÜRKİYE'YE GELMİŞTİM"

"Valencia ile 2010'da Bursaspor'a karşı oynamak için Türkiye'ye geldim. Olağanüstü bir atmosfer vardı. Çok şaşırdım. Türkiye'de her zaman futbol maçlarının oynandığı statlarda atmosfer çok iyi ve kendinizi böylelikle motive edebiliyorsunuz.

"MARİO GOMEZ SİYASİ VE GÜVENLİK SORUNLARI NEDENİYLE TÜRKİYE'DEN AYRILDI. BU SENİ ETKİLEMEDİ Mİ?


"Haberleri izlediğiniz zaman dünyanın her tarafında bu tip olaylar yaşanıyor. Ben Paris banliyölerinde büyüdüm. İstanbul harika bir şehir. Televizyonda sunulan imajdan çok farklı bir yer. Ailem burada yaşamayı seviyor.

ADEBAYOR, PEPE VE ARDA TURAN HAKKINDA NE SÖYLERSİN?

Adebayor gerçek bir savaşı. Gördüğüm kadarıyla emeklilk için burada değil. Pepe'nin Beşiktaş'ta başarılı olmaktan başka çaresi yok. Çünkü Beşiktaş da çok fazla baskıya maruz kalan bir kulüp. Bu tip kulüplerde taraftarların beklentisine hemen cevap vermeniz gerekiyor. Avrupa'da başka hiçbir yerde olmadığı kadar beklenti var. Asla %50 performans sergileyemezsin. Her zaman %100'ünü vermek zorundasınız.

Feghouli Galatasaray'da kaç maç oynadı, kaç gol attı?

Galatasaray'a sezon başında transfer olan Feghouli, sarı kırmızılı formayla Süper Lig'de 14 maçta 4 gol attı ve 4 asist yaptı. Türkiye Kupası'nda 3 maçta 1 gol, 1 asisti bulunan Cezayirli yıldız toplamda 17 maçta 5 gol attı ve 4 asistlik performans sergiledi.

GSCimbom Portal
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu ilk haftalarda ligi pek ciddiye almiyordu, sonradan nasil kaliteli bir lig oldugunu anladi ve futbol oynamaya basladi.
 
Süper Lig'de 14 maçta 4 gol attı ve 4 asist yaptı. Türkiye Kupası'nda 3 maçta 1 gol, 1 asisti bulunan Cezayirli yıldız toplamda 17 maçta 5 gol attı ve 4 asistlik performans sergiledi.

Bunu yazan adamın Matematik bilgisine sıçalar.
 
Üst Alt