Şok Gelişme | Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Şok Gelişme | Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, Mehmet Topuz'un Beşiktaş ile anlaştığı yönündeki habere ilişkin, ''Mehmet Topuz'dan vazgeçmiş değiliz, henüz Beşiktaş ile masaya oturmadık'' dedi.



Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mehmet Topuz'un Kayserispor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu anımsattı.



Takımın başarısı adına bu futbolcunun kulüplerinde kalmasını istediklerini belirten Hurma, ''Mehmet Topuz'dan vazgeçmiş değiliz ve henüz Beşiktaş ile masaya da oturmadık. Topuz, şu anda kulübümüzün futbolcusu'' dedi.



Hurma, Mehmet Topuz için başka kulüplerin de teklifte bulunduğunu ifade ederek, ''Bu futbolcu için Fenerbahçe'den de ciddi teklif var'' diye konuştu.



Beşiktaş Kulübü'nden dün akşam yapılan açıklamada, Mehmet Topuz için görüşmelerin başladığı, konunun Borsa'ya bildirildiği kaydedilmişti.



Kaynak : AA



NtvSpor



SON DAKİKA... Kayserispor, Beşiktaş ile anlaştığını açıklayan Mehmet Topuz'un bonservisini Fenerbahçe'ye verdi.



https://www.ntvmsnbc.com/id/24928216/
 
Cevap: Mehmet Topuz için F.Bahçe devrede!



"Ben Beşiktaş'ı seçtim"

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz, Beşiktaşlı olduğunu ve siyah-beyazlı takımda forma giymek istediğini söyledi.

Mehmet Topuz, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile prensipte anlaşmasına rağmen kulübü Kayserisporlu yetkililerin başka teklifler de olduğu yönündeki açıklamaları konusunda, ''Benim tavrım yüzde yüz bellidir. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş forması giymek istiyorum'' dedi.





Yıldız oyuncu, bu sabah Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma ile bir görüşme yaptığını ifade ederek, ''Bu görüşmede onların değil, benim istediğim takıma transfer olacağımı söyledim. Onlar da kolaylık göstereceklerini ilettiler. Gideceğim takımın Beşiktaş olacağını üstüne basa basa bildirdim'' diye konuştu.



Mehmet Topuz, Beşiktaş Kulübü yöneticileriyle dün görüştüklerini ve anlaştıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:



''Kayserispor'da hizmetimi doldurdum. Gitmek istediğim takımın Beşiktaş olacağını söyledim. Kayserisporlu yöneticiler de problem yaratmayacaklarını ilettiler. Yöneticilerimizle yaptığım görüşmede anlayış göstereceklerini ve problem yaratmayacaklarını söylediler. Kayserispor yönetimine teşekkür ediyorum. Buralara gelmemde emekleri oldu. Onlardan anlayış bekliyordum.''



Kendisini transfer etmek isteyen Fenerbahçe Kulübü ile de düne kadar görüştüğünü belirten Mehmet, ''Beşiktaş'ın yaklaşımını olumlu buldum. Benim transfer konusundaki düşüncelerim farklı şekilde. O nedenle Beşiktaş'ı seçtim. Fenerbahçe ile görüşmelerim daha önce olmuştu. Dünden sonra olmadı'' diyerek sözlerini tamamladı.
 
Cevap: Mehmet Topuz için F.Bahçe devrede!



Topuz'un transferi iyice karisti. Kuslar birbirine girecek gibi duruyor.
 
Cevap: Mehmet Topuz için F.Bahçe devrede!



Son dakika Gokhan Emreciksein ve bir miktar para karsiliginda Mehmet Topuzun bonservisi Kayseri kulubu tarafindan fenerbahceye verildi.Lig tvde haberde verdiler.
 
Cevap: Mehmet Topuz için F.Bahçe devrede!



Adam Beşiktaşlıyım orada forma giymek istiyorum dediyse artık Fener'e ne hayır gelir..
 
Cevap: Mehmet Topuz için F.Bahçe devrede!



Kayseri bonservisi fener'e vermis:D Hey Allahim ne Topuz'mus kardesim! Iyi ki bu isin disinda kalmisiz görende Robben'i almak icin kapisiyorlar sanacak. O degil de fener 5 milyon + Emreciksin'i vermis. Madem 6 ay sabredemicekten niye aldin kardesim??! Yazik degil mi cocuga. Ara transferde de Topuz'u verip, Arda'yi isterler!! Neyse ya Rijkaard gelmis anadolu topcusundan bana ne:D
 
Cevap: Mehmet Topuz için F.Bahçe devrede!



Mehmet Topuz dik durmuş.Takdirimi kazandı. Kayseri ise iş kızıştırmaya çalışıyor.
 
Cevap: Mehmet Topuz için F.Bahçe devrede!



Şampiyon Beşiktaş transferde bombayı patlattı ! BJK Kulübü Kayserispor'un yıldız ismi Mehmet Topuz'u 3 yıllığına renklerine kattı ! Mehmet Topuz transferle ilgili olarak yaptığı açıklamada "10 gündür F.Bahçe ile görüşüyordum ama Beşiktaş'tan gelen teklif daha samimi ve içtendi. Tabii ki Beşiktaşlı oluşum da bu kararımda etkili oldu" dedi.



Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile bir araya gelen Yıldırım Demirören, 5 milyon Euro bonservis karşılığında Mehmet Topuz için anlaşma sağladı.



Siyah beyazlı yönetim, Antalya'da bir araya geldikleri Mehmet Topuz ile de kesin anlaşmayı sağladı. Mehmet Topuz ile 3+1 yıllık sözleşme yapıldı. Mehmet Topuz'un ne kadar ücret alacağı tam olarak öğrenilemezken, ilk gelen bilgi 3 yılda alacağı paranın bonservisi olan 5 milyon Euro'nun üzerinde olduğu şeklinde...



"FENER DE BENİ İSTEDİ AMA BEN BEŞİKTAŞLIYIM"

Mehmet Topuz, "10 gündür Fenerbahçe ile görüşüyordum ama Beşiktaş'tan gelen teklif daha samimi ve içtendi. Tabii ki çocukluğumdan itibaren Beşiktaşlı oluşum da bu kararımda etkili oldu. Hem beni bugünlere getiren Kayserispor'a, hem de benimle ilgilenen Fenerbahçe'ye teşekkür ederim. Ama ben artık Beşiktaşlıyım" diye konuştu.



RESMİ AÇIKLAMA DA GELDİ



BJK Kulübü, resmi internet sitelerinden yaptığı açıklamayla da transferi doğruladı. Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: Kulübümüz, Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz için görüşmelere başlamıştır. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret Aş., Mehmet Topuz'la görüşmelere başlandığını İMKB'ye bildirmiştir.
 
Cevap: Mehmet Topuz için F.Bahçe devrede!



Topuz'un menajeri Metin Korkmaz NTV Spor'a yaptığı açıklamada "Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demiören Antalya'ya kadar gelerek bu transferi ne kadar istediğini gösterdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Mehmet Topuz 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzaladı. Yıllık net 1.5 milyon Euro alacak" dedi.



Beşiktaş'ın Kayserispor'a yaklaşık 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.





Mehmet TOPuz imzayı atmis arkadaslar BJK a
 
Cevap: Mehmet Topuz için F.Bahçe devrede!



NtvSpor



SON DAKİKA... Kayserispor, Beşiktaş ile anlaştığını açıklayan Mehmet Topuz'un bonservisini Fenerbahçe'ye verdi.
 
Cevap: Mehmet Topuz için F.Bahçe devrede!



Bu Kayseri'nin başkanı mıdır nesidir, Süleyman Hurma denilen vatandaş ne kadar ezik bir insandır? Sırf Galatasaray'a gıcık olduğu için geçen sene Gökhan'ı bize vermedi, şimdi de BJK'ye gıcık olmuş, Topuz'u Fener'e satmış... Üstelik Topuz bağıra bağıra BJK'ye gitmek istiyorum demesine rağmen... Böyle adamlar Türk futbolunda yöneticilik yaptıkça bizim topçularımızdan hiçbir şey olmaz. Bu akşam görürsünüz Mehmet Topuz'un "Futbolu bırakma noktasına geldim, bırakıyorum, bırakıcam vs..." açıklamalarını. Bunları insana yaşatmaya ne hakkınız var, istediği takıma gitsin adam yahu. Kayseri'de çürüyeceğine, İstanbul'a gelmek istemesi, Milli Takım'da oynamak, ilerde Avrupa'ya gitmek istemesi kadar doğal birşey olabilir mi? Sen kimsin adamın önüne engel koyuyorsun. İşte bizim yöneticilerimiz böyle, futbolcuları kendi malları, köleleri zannedip Türk futboluna zarar veriyorlar.



Ben Topuz'un avukatı değilim, hangi takıma giderse gitsin beni ilgilendirmiyor artık, ama o Süleyman Hurma ve onun zihniyetinde insanlara zerre kadar saygı duymuyorum. Cehenneme kadar yolları var!!!
 
Cevap: Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi



febeşe bir dönek daha, ne güzel.. emreciğe üzüldüm oda kalsaymış.
 
Cevap: Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi



Kayserili'den korkacaksın arkadaş.Elini veren kolunu kaptırır,nasıl bir pazarlık anlayışları var !?
 
Cevap: Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi



Fenerbahçe sitesinden açıklamış transferi..Hayırsız olsun..İnşallah istedikleri performansı alamazlar..:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt