Şok Karar! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Şok Karar!


5225628.jpg

5-1’lik Medipol Başakşehir yenilgisinin ardından teknik direktör Igor Tudor’a olan tüm destek çekildi, ancak Hırvat teknik adama son bir kredi daha verildi.

Yaz döneminde yönetimin muhalefetine karşın Tudor’a destek vererek arkasında duran Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in fikir değiştirdiği, ancak devre arasına kadar sabredip buna göre bir yol izleyeceği öğrenildi. Taraftar ile de bağlarını koparan hoca için ilk yarı sonuna kadar bekleyecek olan sarı-kırmızılılar, şampiyonluk yarışından kopmadan kararını verecek, “Devam” ya da “Tamam” diyecek

İlk yarı sonunda puan tablosuna bakacak olan Başkan Özbek olası bir ayrılık durumunda Fatih Terim’in kapısını çalacak. Galatasaray ile Tudor’un yollarının ayrılması halinde Hırvat teknik adama sözleşme fesih bedeli olarak 400 bin euro ödenecek. A Milli Takımı’ndan ayrılmasının ardından sürekli Tudor’un yerine geleceği söylenen Terim ismine yönetimin önemli bir bölümü destek veriyor.

Sarı-kırmızılı camiada sevilen bir isim olan Fatih Terim’e taraftarın da sıcak yaklaşmasını dikkate alan başkan Özbek’in, Tudor ile yolların ayrılması halinde Florya’nın anahtarını tecrübeli hocaya vermek için nabız yoklamaya başlayacağı belirtiliyor.

Skorer
 
son kredi derken sampiyonluk yarisindan kopmamizi bekliyorlar galiba.

Bu gidisle ilk yarinin sonunda devre arasi gönderilir.
 
Niye daima testinin kırılmasını bekliyoruz biz ? Göz görüyor, kulak duyuyor, ten hissediyor yani. O testi kırılacak. Uzatmanın manası nedir ? Kovun gitsin. Gün bu gün, saat bu saat.
 
doğru karar. her mağlubiyetten her kötü oyundan sonra hoca kovsaydık ne avrupa şampiyonu olurduk ne bukadar şampiyonluk yaşardık. kadroyu kendi kurdu en azından devre arasına kadar devam edilmeli.
 
yönetim çok büyük hata yapıyor tudora güvenmekle. sene başında tudora en çok güvenen tarftarlardan biriydim. fakat zorluk derecesi yüksek hiçbir maçın altından kalkamadı bu adam. skor önemli değil skordan bağımsız konuşuyorum. yenersin yenilirsin ama oynanan oyunlar hep faciaydı. 11 tercihleri, kanatsız oyun planı, çift forvet oynayıp tek bir doğru dürüst kanat oyuncusu olmadan 11 kurgulaması, ve maç oynanırken müdahalelerde bulunmaması ve daha bir çok neden. bakın arkadaşlar bu adam bu hafta kovulmalı, alanyayı yenince çözüm olmayacak çünkü herkes biliyorki vodofone arenada feci bir skandal daha bizi bekliyor olacak. bjk şampiyonlar ligi ve rotasyon falan derken biraz gerimizde kaldı, ama vodofonedaki maçtan ve sonra puan farkı kalmayacak ve ş.liginden elendikten sonra bütün ağırlığını lige verecek. bizim aptal yönetim neşteri zamanında vurmadığı için bunca yapılan harcamaya karşın şampiyonluk kaçıp gidecek. bunları bilebilmek için alim falan olmaya gerek yok. bu yetersiz kondisyonerin acilen şutlanması gerekiyor artık. yerine kimin geldiği bile önemli değili emin olun herkesi yerli yerinde oynatacak ortalama bir hoca bile şu oyuncu kalitesiyle şampiyon olur bu ligde.
 
Esas tehlike bu hafta Alanya maçı

Bjk maçından önce Alanya maçında alınacak ters bir skorda ki açıkçası bekliyorum böyle bir durumu

O zaman görürüm yönetimi bakalım stattan çıkabilecekler mi Dursun ve Tudor efendi
 
Beşiktaşa farklı kaybedince bu devre arasına kadar bekleyelim diyen arkadaşların mesajlarını özellikle takip edeceğim.
 
Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar almayı bekleyeceğiz yani o da güzel. Cevat Güler tarzı bir adam yönetse takımı daha iyi olur bu yönetim yeni bir hoca yemesin yeter.
 
Sözün bittiği yerdeyiz.Bu kadar açık net yetersiz olduğu belli olan ve çok ciddi hatalar yapan bir adamı hala şu takımda tutan adam şerefsizoğlu şerefsizdir.

Bu forumdada utanmadan, sıkılmadan devam edilmesi doğru diyen var lan. Yahu yapılan hataları görmüyorsanız, bunları idrak edemiyorsanz yorum yapmayında insanları çileden çıkartmayın.

Bu ultraslan bu kadar mı satılmış...Ulan 5 tane gol yemişsin, göz göre göre şampiyonluk gidiyor insan bir açıklama yapmaz mııı.

Kimse sürekli teknik adam değiştirilmesini istemez,İstikrar olsun ister. Ama senin başında çapsızlar sürüsü var. Öyle bir genel kurul var ki şu klübe adam gibi bir başkan seçemediler...Bu başkan ve yöneticiler doğru teknik adamı seçemedikleri sürekli teknik adam değiştiriyoruz. Doğal olarak başkanı gönderemediğimiz için teknik adamlar gidiyor.Buda doğru adamı bulana kadar devam eder. İsterse senede 5 tane olsun yetersizse gidecek kardeşim. Bu kadar basit.

Bu klübün yöneticileri teknik adam seçerken çok iyi araştırma yapmalı. Alacakları adamı her yönüyle incelemeli.
en önemlisi oyuncu analizi konusunda iyi mi, hangi sistemde oynar, insanlarla iletişimi nasıl, oyuncu değişiklilerine kadar detaylı bir araştırma yapacaksın.Bunları yapmadıkları için sürekli teknik adam değişikliği yapıyoruz.
 
ligin basindan beri tudor karsiti biri olarak bjk maci beklenmeli diyorum

ilk 7 haftaki performansiyla ikinci 7 haftada takimin basinda olmayi haketti

bjk macinda beraberlik alamazsak kan degisimi sart
 
Üst Alt