Sol Bek İçin Ahmet Çalık Planı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sol Bek İçin Ahmet Çalık Planı!


810

Galatasaray'da Kwadwo Asamoah harekatı başarısızlıkla sonuçlandı ve transfer planları alt üst oldu. Asamoah transferinin olumlu ilerlemesi dikkate alan sarı kırmızılı yönetim B planını rafa kaldırdı. Ve hatta elindeki sol bek Lionel Carole'u da 1 yıllığına Sevilla'ya kiraladı.

Galatasaray'ın B planı Arjantinli Ansaldi'ydi. 1 yıllığına kiralanması için anlaşma sağlanmış ve Inter de vermeye sıcaktı. Ama kulüp Asamoah'a bitti gözüyle baktığı için bu planı devreye sokmadı. Avrupa'd transferin son gününde Inter, Ansaldi'yi Torino'ya kiralık olarak verdi ve Galatasaray'ın sol bekteki A planı da B planı da çöktü.

LINNES VE AHMET ÇALIK PLANI

Teknik direktör Igor Tudor da yönetim de Martin Linnes'e güveniyor. Sezona iyi başlayan Norveçli oyuncuyu sol bekte Ahmet Çalık yedekleyecek. Diğer yandan 8 Eylül'e kadar Tudor'un kriterlerine uyan bir sol bek bulunursa alınacak.

Hürriyet
 
Kaynağa bak çay demle ; Ansaldi olayı da net yalan ne yani son gün bitime 1 dakika kala mı dedi Juventus kalmanı istiyoruz Asamoah diye , böyle bir şey olabilir mi hem Inter hem Ansaldi ile anlaşacaksın son gün Asamoah beklerken imza attırmayacaksın , sırf terslik olur diye attırırsın zaten kiralık en kötü arkalı önlü oynatırsın , net yalan bir haber.
 
Yonetim iyi seyler yapmaya çalışıyor fakat tecrübesiz oldugu aşikâr.

Sen henüz transferi gerçeklestirmeden neden gönderiyorsun Carole'u
Sevilla'ya??
Bak Juve'ye, adamlar Atalanta'dan kiralik futbolcularini geri alana kadar vermediler sana Asamoah'i.
Yöneticilik bunu gerektirir. İşini sağlama almadan futbolcu gönderme peşine dusmeyeceksin. Linnes her türlü götürür orayi fakat Allah korusun bir sakatlik olsa kimi oynatacaksin orada.. ? O bölgeyi suan tamamen şansa bıraktık.

Herkes Rütbesini Bilecek! ????
 
kendi içimizden hallederiz anlayışı ne iğrenç bir şey yahu .
ahmet kim ? sol bek kim ? kendi yerinde leş gibi olan adam ne anlar ileri geri çıkışlardan ?
tudor'un içine hamza kaçmış :)
 
Üst Alt