Sol Beke Baba Rahman! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sol Beke Baba Rahman!


Baba-Rahman-665104.jpg

Galatasaray’da sürpriz bir solbek ismi gündeme geldi.

Afrika basınında yer alan habere göre sarı kırmızılı ekip, bonservisi Chelsea’de olan Baba Abdul Rahman için son anda devreye girdi. Geçen seneyi Schalke 04’te kiralık olarak geçiren 23 yaşındaki oyuncu Conte’nin yeni sezon planları arasında yer almıyor.

GSC Haber

Galatasaray to tempt Chelsea for left back Baba Rahman - Ghanasoccernet.com

Galatasaray to tempt Chelsea for left back Baba Rahman - ChannelR Online
 
6-7 milyon € 1 yıllık kiralama bedeli

futbolcuya da kiralık oynadığı süre boyunca chelseaden alması gerken maaş + 3 milyon € 'ya dursun başkan bu işi bitirir
 

Sol kanat bana göre şart değil. Rodrigues'i fazla küçümsüyor herkes. Evet oyun zekası anlamında çok iyi olduğunu söyleyemeyiz ama takımı hızlı çıkarır, adam eksiltir, rakip yarı sahada pres yapar takım savunmasına katkıda bulunur. Sezon genelinde faydalı olur, hatta sezonun sürpriz performansını gösteren oyuncu da olabilir.

Şimdi bu demek değil ki Rodrigues'in harika olduğunu düşündüğüm için sol kanat istemiyorum. Sol bek ve stoper alırsak ve hala para harcamaya devam etmek istiyorsak tabi alalım. Ama ben Garry'e Carole ve Ahmet&Serdar'dan daha çok güveniyorum. Dediğim gibi öncelik meselesi yani, sol bek ve stoper kanat transferinden daha öncelikli.
 
Bundan sonraki transferler kiralık olmalı zaten, bonservisiyle alınacaksa genç ve düşük maliyetli olmalı ki seneye manevra imkanı kalsın...

Yönetim hem uzun süre süre uğraşıyor, hem ederinin de üzerinde paralar veriyor, hep böyle gidemez. Öncelik sıralamasına göre solbek-sol kanat-forvet-stoper ihtiyacı var halen, belki 1-2 si ara transfere bırakılabilir...
 
Ulan tudor bi halta yara şu Conte ile olan ilişkilerini kullanıp bi transfer yapamadi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt