Sol Beke Yeni Bir Aday Daha: Davide Santon | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
sol_bek_arayan_galatasarayin_gundemine_gelen_son_isim_davide_santon8s.jpg

Galatasaray'da transfer çalışmaları sol bek noktasına yoğunlaşırken Inter'de forma giyen Davide Santon listeye giren bir başka sol ayak oldu.

Fatih Terim'in açık açık işaret ettiği sol bek noktası için transfer çalışmaları yapan Cimbom, İnter'de forma giyen Davide Santon'u sol bek listesine dahil etti.

Sarı-Kırmızılılar özellikle sol bek pozisyonu için sıkı bir araştırma dönemine girerken, bir süredir Kwadwo Asamoah ve Filipe Luis görüşmelerinden olumlu sonuç çıkmaması üzerine, alternatif isimler belirlendi.

Bu doğrultuda İtalya’da Inter forması giyen Davide Santon’un gündeme geldiği öğrenildi. 26 yaşındaki İtalyan futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bu sezon düzenli olarak şans bulamayan Santon’un, sol bekin yanı sıra sağ bek ve stoper olarak da görev yapabilmesi, bu transfer girişiminde Aslan’ın iştahını kabartıyor.

Teklif gelmemesi rahatsız etti

1.86 boyundaki Santon, Inter dışında Newcastle ve Cesena takımlarının da formasını giydi. 8 kez de İtalya Milli Takımı için ter döken Davide Santon, kulübünün şu ana kadar kendisine yeni sözleşme teklif etmemesinden rahatsız. İtalyan futbolcunun bu nedenle Inter’den ayrılma ihtimalinin hayli yüksek olduğu belirtiliyor.

Fanatik
 
sağ ayaklı sol beki ne yapalım carole dönse daha iyi düşünün,asamoahtan sonra böyle çöp oyuncuların gündemde olması üzücü,valla şampiyon olmak istiyosan böyle lesh adamlar almıyacan transfer olsun diye boş boş adamlara yöneliyoz
 
ınter bu adamlar yüzünden şampiyon olamıyo zaten,bekleri çalışsa şampiyon olurlar,birilerine kaktırcak klüp bakıyolardır
 
yalan haber.

bu adam solak değil sağlak, fatih terim sol beke sağlak adam almaz.

fanatik bir defa doğru haber yapsın artık, yaşlanıp ölecez doğru haber yaptıklarını göremicez.
 
Üst Alt