Sol Bekte Asıl Hedef Frank Fabra İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
image

Sol bek arayışlarına devam eden Galatasaray, Boca Juniors'ta oynayan Frank Fabra ismini gündemine aldı.

Asamoah, Aziz Behich, Evra, Junior Tavares gibi tecrübeli futbolcuları gündemine alan Galatasaray’da asıl hedefin Boca Juniors’ta top koşturan Frank Fabra olduğu ortaya çıktı.

Trabzonspor’dan ayrılarak Arjantin devine imza atan Emmanuel Mas’ın gelişiyle transferine onay verilen Fabra’nın sarı kırmızılı kulübe yakın olduğu öğrenilirken, scout ekibinin onayıyla birlikte tecrübeli teknik adam Fatih Terim’in de Kolombiyalı oyuncuyu çok istediği belirtildi.

16 KEZ KOLOMBİYA MİLLİ TAKIMINA SEÇİLDİ

Güçlü fiziği ve tekniğiyle Arjantin’de ‘Fabradona’ lakabı alan Frank Fabra 2,5 yıldır Boca Juniors’ta forma giyerken, oyuncun istikrarlı yapısı ve tecrübesi Galatasaray’ın iştahını kabartmış durumda. 2016 yılında Medellin kulübünden 1,4 milyon Euro karşılığında transfer edilen Fabra bu sezon 12 maçta forma giyerken, Kolombiya Milli Takım hocası Pekerman’ın 26 yaşındaki sol beke şans vermesi Frank Fabra’nın piyasa değerini bir kat daha artırıyor.

Transfermark’ta 4,5 milyon Euro değer biçilen Frank Fabra bu sezon 12 maçta 1 gol 2 asist yaparken, Galatasaray’ın bu transfer için Boca Juniors’a 2 milyon Euro teklif edeceği tahmin ediliyor.

Star
 
Bize defansif özellik gerekmez, bam bam bam.

Tam işte o Bam Bam Bam soldan rakibi bükecek sol bek işte kendisi reis

Dayanıklığı-Hızı-Fiziği-Top sürme becerisi bayağı süper yani bu özellikleri ile koy sol açıkta oynar STSL'de

Önündeki Garry 'de aşağı yukarı buna benzer bir topçu ikisi Terim 'in elinde STSL'de rakipleri bayağı çizer

STSL'de hiç bir takımın sağ kanadı bu ikiliyi durdurabilecek kadar iyi sağlam değil bu konuda iddialıyım yani özellikle Rodrigues-Fabra ikilisini sol kanatta görmeyi çok isterim ...
 
Üst Alt