Soldado: "Hedefim, Galatasaray'a gol atıp gerçek Fenerbahçeli olmak" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Soldado: "Hedefim, Galatasaray'a gol atıp gerçek Fenerbahçeli olmak"


sol_1.jpg

Fenerbahçe'nin İspanyol forveti Roberto Soldado, sarı-lacivertli formayla Galatasaray'a gol atmak istediğini belirtti.


Fenerbahçe dergisinin ekim ayı sayısında yer alan röportajında, Galatasaray derbisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la karşılaşacaklarını hatırlatan 32 yaşındaki oyuncu, "İspanya'daki gibi Süper Lig'de derbiler hem taraftarlar hem de oyuncular için üst düzey bir heyecanla bekleniyor. Puan durumu açısından da beklenen, önemli ve özel karşılaşmalar. Beşiktaş maçında takımımın üst düzey mücadelesiyle gurur duydum. Galatasaray maçında görev alırsam gol atıp gerçek Fenerbahçeli olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu belirten Soldado, şunları kaydetti:

''Fenerbahçe’yi daha önce şampiyon yapmış bir teknik direktörümüz var. Şu anda tek düşüncesi, tekrar şampiyon olabilmemiz. Takım kadrosu bu hedeflerle yenilendi. Ben de hedefleri gayet iyi biliyorum. Şampiyon bir takımdayım. Real Madrid ile Fenerbahçe'yi çok kıyaslıyorum çünkü Fenerbahçe'nin büyüklüğü İspanya'da Real Madrid’in tuttuğu yerle aynı. Bu formayı giymek ve hizmet etmek benim için büyük bir onur."
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
soldado penaltı dışında gol atamaz ve devre arası gider diyorum. (at fava)

hasan kaldirim, ismail, topal mehmet, nabil dirar, atif, soldado, fernando ve van persi parasini birakip hicbir yere gitmez. bu adamlara fener'de aldiklarinin yarisini bile vermezler :asd22::asd22::asd22::asd22:

soldado 3,5'tan 2 sene yani 7 milyon eurosunu birakip nereye gider :D
 
Birileri şu fb nin yeni transferlerine gerçek fenerbahçeliliğin son hafta şampiyonluğu kaybederek ya da şampiyonlar liginde hiç maç yapamayarak elde edildiğini söylesin artık.
 
İşte vizyon sahibi bir kulüp ve onun oyuncusu.

Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk dışında tek tesellileri derbiler; özellikle Galatasaray galibiyetleri. Selçuk Şahin'in bize attığı buram buram şans kokan o golünden sonra kaç sene kaldı Fenerbahçe'de! Bu adam da haklı. Galatasaray'a gol attığı için kredi açılacağını öğretmişler ona; o da uyguluyor.

"Bizim UEFA Kupamız var" argümanıyla savunma yapan Galatasaraylılara gülüyor ve kızıyorlar. Kendilerinin de "Şampiyon oldunuz ama bizi yenebildiniz mi? Fenerbahçe tüm derbileri aldı" savunmasını kanıksamış durumdalar ve bu onlara çok doğal geliyor. Tinerci tayfaya gülüyoruz, sinirimizi bozuyor ama samimi söylüyorum Fenerbahçe ve onların taraftarları başka bir boyut ve utanç resmi.

"Galatasaray maçında görev alırsam gol atıp gerçek Fenerbahçeli olmak istiyorum."

Hey yarabbim!
 
Böyle ezeli rakiplerin Allah belasını....
Biri 2 maç kazanır Barcelonayıza bağlar, Oğuzhan 150 milyon der, Avrupa fatihi biziz der.
Diğerine kim gelse Galatasaray'a gol atıp gerçek fenerbahçeli olacağım der.

Bunlar nasıl vizyonsuzluklar, nasıl görmemişlikler abi.

Geçen bjkli arkadaşın biri keşke Alexis Sanchez'i alsaydık diyor. Şaka sandım başta, sonra Arsenal'de yedek kalıyor Lacazette'den sonra falan dedi. Abi sezon başında City 60 verip alıyordu falan dedim, kiralardık abi dedi. Bunu diyen adam Türkiye'nin en iyi olmasa da ortalama üstü bir ünisinden mezun mühendis bir adam.
 
zaten mustafa yumluya dizini caktigi gibi o takima yakistigini gösterdi.
insanlik disi faul, birde sadece sari yedi o faule göre.
sonra hakem söyle hakem böyle.
 
selçuk , guiza gibi adamlar bile bize gol attı sen mi atamayacaksın
lanet olsun ki bize karşı köpek gibi oynuyorlar.
adeta ölüm kalım maçına çıkıyorlar hele kadıköy'de seyirci baskısıyla 1-0 önde başlıyorlar.
 
Üst Alt