Soldado: "Puan tablosuna baktığımızda Fenerbahçe'yi alt sıralarda görüyoruz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Soldado: "Puan tablosuna baktığımızda Fenerbahçe'yi alt sıralarda görüyoruz"


Soldado: "Doğru yola girmemiz gerekiyor. Her hafta puan tablosuna baktığımızda Fenerbahçe'yi aşağı sıralarda görüyoruz ve bu bizi son derece üzüyor. Artık puan tablosuna bakamaz olduk."

Soldado: "Biz bu takımın yukarı tırmanabilmesi için her şeyi yapacağız. Kesinlikle yukarılara çıkacağımızı düşünüyorum."

Soldado: "Evet teklifler aldım ama Fenerbahçe'de kalmak istedim. Fenerbahçe'yi böyle bir durumda bırakamam."

Soldado: "Fenerbahçe'ye çok fazla şey borçluyum. Onların bana gösterdikleri sevginin karşılığını vermek mecburiyetindeyim. Fenerbahçe böyle bir durumdayken ayrılamam."

Soldado: "Bir şey yapacaksak hep beraber başaracağız. Yeni bir hocamız var, bu kulübü ve felsefesini çok iyi tanıyor. Önümüzde kupa maçında tek hedefimiz tur atlamak. O maçı kazandıktan sonra özgüvenimiz yukarı doğru tırmanmaya başlayacaktır."

Roberto Soldado: "Bizim kazanmaya ihtiyacımız var. Kazanmamızla beraber doğru şekilde artacak bir özgüvene de ihtiyacımız var. Herkesin görmek istediği Fenerbahçe'yi yaratmayı arzuluyoruz."

5b3638f5537a0019202dbfe8.jpeg

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Kümede kalacak ise bunlar ancak bunun sayesinde olur. Eski seviyesinden çok uzak olsa da bunların en tehlikeli adamı.
 
Soldado: "Evet teklifler aldım ama Fenerbahçe'de kalmak istedim. Fenerbahçe'yi böyle bir durumda bırakamam."


ahahahahha
 
ac36f9d9b14391c7ec1764076c0a21b7.gif
 
Üst Alt