Son Aday Lukas Podolski..! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Son Aday Lukas Podolski..!


Forvet hattını yıldız bir golcüyle güçlendirmek isteyen Galatasaray, yeni bir ismi göndümeni aldı.. Forlan, Arshavin, Fred ve Adebayor için hala görüşmelerini sürdüren Galatasaray, bu kez Alman Milli Takımı'nın golcüsü Lukas Podolski'yi transfer listesinin en başına koydu. Liglerin ertelenmesinin ardından transfer tarihinin de ertelenmesi gündeme gelince işi aceleye getirmek istemeyen Cimbom, alternatifleri değerlendirip daha ucuza kaliteli bir futbolcu alarak hem kadrosunu güçlendirmek hem de kasasını zora sokmama kararı aldı.



KAPTANLIĞI ELİNDEN ALINDI

Sarı-Kırmızılı kulüp bu doğrultuda Köln'ün Alman golcüsü Lukas Podolski için harekete geçmeye karar verdi.



BONSERVİSİ 12 MİLYON EURO!

Köln'ün hocası Stale Solbakken ile ters düşen ve kaptanlığı elinden alınan 26 yaşındaki yıldız golcünün takımdan ayrılmak istemesi üzerine Cimbom'un bu oyuncuyu gündemine aldığı öğrenildi.. 2013 yılında sözleşmesi sona erecek olan Polonya asıllı Alman golcü için belirlenen bonservis bedeli ise 12 milyon Euro... Sarı-Kırmızılı yönetimin bu futbolcu için ilk etapta 8 milyon Euro teklif edeceği ifade edildi..



Kaynak : Aslan'ın son adayı Podolski - Takvim



Ben de ne zaman gündeme gelecek diye merak ediyordum geleneksel Podolski transferi :)
 
Cevap: Son Aday Lukas Podolski..!



Nuri'ye hareket cekti...



Nuri golü atinca hayatinin Kapagini yedi ve ezikler katagorisine gecti :D



Fener alsin Bankasyada cosarlar
 
Cevap: Son Aday Lukas Podolski..!



Sol açık da oynar forvet de, ayrıca uzaktan zımba gibi şutları vardır. Hem Baros'a hem Arda'ya alternatif olması açısından çok akıllıca bir transfer bence.

Ama ne olursa olsun bu takıma yaratıcı bir orta saha oyuncusu şart. Arshavin mi olur ki çok başarılı olabileceğine inanmıyorum Türkiye Ligi'nde, Diego mu olur, Lucho mu olur, Pedro Leon mu olur, Forlan mı olur bilemiyorum ama ilk önceliğimiz böyle bir oyuncu olmalı.

Sonra baksınlar Podolski, Adebayor, Lass... Ama önce yaratıcı orta saha oyuncusu. Takım çok sıkıntı çekiyor ve görünen o ki Fatih Terim Emre Çolak'ı henüz fazla düşünmüyor. İnter maçında bence çok kötüydük. Hiç bir şey yapamadık aslında. Sadece İnter oynamadı. Defanstan düzgün top çıkaramıyoruz. Bu da çok ama çok büyük sıkıntı. Belki Balta, Gökhan, Ujfalusi, Sabri dörtlüsü düşünülebilir. Nispeten daha iyi top kullanır bu dörtlü. Gelirse Eboue de katkı sağlar. Ama top kullanan defans ve yaratıcı orta saha konusunda çok sıkıntımız var. Tüm yük yine Arda'da.
 
Üst Alt