Son dakika ! Amsterdam'da transfer zirvesi başladı ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Son dakika ! Amsterdam'da transfer zirvesi başladı !


Rijkaard gelmedi...Üstünel gidiyor. G.saray'da transferde sıcak günler başlıyor..



Gelişme 1



Galatasaray'ın yeni ve genç teknik adamı Frank Rijkaard , sarı kırmızılı takımın geçen sezon oynadığı maçların kasetlerini alarak ülkesine gitmiş, Perşembe günü yani bugün geleceğini yönetime iletmişti..



Daha sonra transfer listeleri üzerindeki görüşmelerin bir an önce yapılması için dün gelip bugün kolların sıvanması bekleniyordu..



Ancak Hollandalı Teknik adam Başkan Polat ve Haldun Üstünel ile yaptığı görüşmelerde Galatasaray'ın maç kasetlerini izlemeye devam ettiğini bunun için İstanbul'a gelmesinin konsantrasyonunu kesintiye ugratacağını söyleyerek, "Cuma gününe kadar bu kasetleri bitirmiş olurum. Eğer isterseniz sizi evimde ağırlayayım. Transfer listelerini burada değerlendirelim" dedi..

Bu teklif kabul görünce, Haldun Üstünel'in Cuma günü Hollanda'ya gitmesi kararlaştırıldı..



Haldun Üstünel, Cuma günü Galatasaray'ın uzun süre yürüttüğü transfer görüşmeleri ile ilgili hazırlanmış olan futbolcuların dosyaları ile birlikte Hollanda'ya gidecek..



Üstünel ve Rijkaard birlikte iki gün boyunca alternatifli isimler belirleyecekler ve yeni haftada belirlenen isimlerle transfer görüşmeleri resmen başlatılacak..



Turkspor.net bugüne kadar transferi gerçekleşen iki futbolcudan birinin Leo Franco , digerinin ise yerli transfer Mustafa Sarp olduğunu yazmıştı..

Nitekim Mustafa Sarp resmi imzayı attı.



Sadece Lucas Neil ile görüşüldügü M.City 'nin devrede olduğu, Pizarro ile de bir ön görüşme yapıldığını yazmıştı..



Turkspor.net istihbarat kaynakları 3 mevkide alternatifli 12 futbolcunun bir çoğunun isimlerine ulaşmasına rağmen, bu isimlerden bazılarının belki de hiç görüşmeye değer bulunmadan listeden çıkartılması ihtimalini düşünerek gündeme getirmedi..



Ancak önümüzdeki hafta başından itiraber turkspor.net yine her zaman olduğu gibi G.Saray'ın resmi transfer görüşmelerini istihbarat kaynaklarının ulaştırdığı bilgelere göre spor medyasında ilk kez duyuracak..



kaynak:turkspor.net



Gelişme 2



Şu anda Amsterdam Hilton otelde Haldun Üstünel ve Frank Rijkaard başbaşa transfer listeleri üzerinde çalışıyorlar.. Dışarda hava bir hayli serin olduğundan ikili Hilton oteline kapanmış durumda..



LİSTEDE TAM 30 FUTBOLCU VAR..

Haldun Üstünel ile birlikte Rijkaard'ın alternatifli transfer listesinde toplam 30 futbolcunun isimleri ve detaylı bilgileri mevcut.. İkili hafta sonuna kadar aralıksız, 30 isim üzerinde çalışacaklar..



3 YA DA 4 FUTBOLCU ALINACAK..

Turkspor.net bugünden açıklıyor.. Galatasaray sadece ve sadece 3, en fazla 4 yabancı futbolcu transfer edecek..

Dolayısı ile Üstünel ve Rijkaard ikilisi son derece ince eleyip sık dokuyarak genç teknik adamın oyun sistemine uyacak futbolcuları 30 futbolcu arasından seceçek..



SPOR MEDYASINDA YER ALAN HİÇ BİR HABER DOĞRU DEĞİL.. İSİMLER SON DERECE GİZLİ TUTULUYOR..

Yalan Medyasında yer alan isimlerin zar atmak olduğu, hiç bir futbolcu ile asla ve asla görüşme yapılmadığı turkspor.net istihbarat kaynakları tarafından bir kez daha teyid edildi..



ÖNCE ELEME, SONRA GÖRÜŞME..

Rijkaard ve Üstünel ikilisi önce 30 kişilik listeyi belirli bir sayıya düşürecekler, sonrasında ise ön görüşmeler başlayacak.. Ön görüşmeler sonrasındaki bilgiler işığında Galatasaray'da yeni sezonda forma giyecek 3 ya da 4 yabancı belli olacak..



TURKSPOR.NET her zaman olduğu gibi resmi görüşmeler başladığında yine ilk kez bu isimleri sizlere ulaştırmaya çalışacak..



turkspor.net özel kaynak gösterilmeden kullanılamaz



Gelişme 3



Spor medyasında hergün onlarca yaşını başını almış, bir tanesi neredeyse G.Saray'ın transfer bütçesinin yarısına malolacak isimler yer alırken, Galatasaray'da futbolun patronları ve özellikle yeni Teknik Direktör Frank Rijkaard Günlük başarılar için değil, Galatasaray'ın geleceğini teminat altına alacak, G.Saray adı ile birlikte yıldızlaşarak Avrupa futbolunda MARKA olacak isimleri yönetimle birlikte belirledi..



Turkspor.net istihbarat kaynakları çok önemli ipuçlarını ele geçirdiler...



12 si Galatasaray kulübünün 18 i de Rijkaard ın olmak kaydı ile tam birleştirilen ve üzerinde çalışılan 30 futbolcunun çoğu bir anda elendi..



Çünkü Rijkaard'ın önemli kriterleri bu tercihlerde rol oynadı..



İŞTE TRANSFER EDİLECEK İSİMLERİ ORTA ÇIKARTAN RİJKAARD KRİTERLERİ..



1- Mevki olarak 2-6-9 tabir edilen.. Yani sağbek, göbek ve forvet için üç yabancı futbolcu transfer edilecek..



2- BURASI ÇOK ÖNEMLİ.. Transfer edilecek futbolcuların yaşı EN FAZLA 25-26 olacak.. 30 kişilik Listede bu yaş sınırı üzerindeki bütün futbolcular anında üzeri çizildi



3- Genç ancak adı sanı bilinmeyen ucuz adam değil... Her biri en az 3-4 milyon eurodan başlıyor..



4- Genç, hırslı, forma aşkı ile oynayacak, takım ruhunu içide taşıyan, AHLAKLI futblocular tercih edildi.



5- Rijkaard'ın çok yakından tanıdığı kısa sürede Dünya futboluna yıldız olarak sunulabilecek, G.Saray ismi ile büyüyerek, G.Saray'ın başarılarına katkıda bulunacak ve ileride Galatasaray'a büyük paralar kazandıracak geleceğin yıldızlar tercih edildi..



6- Turkspor.net istihbarat kaynaklarının bildirdiğine göre aranan kriterlere uyan futbolcuların ve resmi görüşmelerin başlayacağı futbolcuların YARISINDAN FAZLASI SİYAHİ FUTBOLCU.. Bu da demek oluyor ki BÜYÜK İHTİMALLE 3 futbolcudan en az BİRİ YA DA İKİSİ SİYAHİ GENÇ YILDIZ olacak..



7- Galatasaray'ın transfere ayırdığı bütçe 3 futbolcuya yeterse ve imkan olursa ön liberoya alternatifler arasından bir isim daha eklenecek. Bu isim için Bonservisi olmayanlar ya da düşük olanlar tercih edilecek..



8- Tesbit edilen 3 mevki için alternatifli isimlerle ön görüşmeler başlamış durumda.. hafta ortasında resmi görüşmeler başlayacak..



9- G.Saray'da futbolun patronlarını bu isimler gerçekten heyecanlandırıyor.. Özellikle Rijkaard üç mevkide alternatif listesindeki ilk sıra isimlerini G.Saray'a kazandırırsa, GENÇ, DİNAMİK, TAKIM RUHUNU İÇİNDE TAŞIYAN bir Galatasaray. Başkan Polat'ı heyecanlandırdığı gibi taraftarı da heyecanlandıracak..





TURKSPOR.NET'İN İSTİHBARATININ GÜCÜ İSİMLER BELLİ OLUNCA OLUNCA ORTAYA ÇIKACAK..

Turkspor.net istihbarat kaynaklarının elde ettiği bu önemli bilgilerin doğruluğu transfer görüşmeleri başladığında ve imzalar atıldığında ortaya çıkacak.



Turkspor.net in verdiği bu bilgiler somut transfer isimleri kadar önemli..



Turkspor.net'in ayrıcalıklı ziyaretcileri bundan böyle YALAN MEDYASI ndaki haberleri 30-35 lik yıldızları turkspor.net editörlerine sormadan kendileri değerlendirebilecek..



SOMUT İSİMLER VAR MI?

Listeden aldığımız somut isimler yok..

ANcak kriterlere ve güçlü olmayan istihbaratlara göre yaptığımız 11 kişilik bir liste var..

Ne var ki bu kriterlere göre sizlerinde mutlaka hemen aklınıza gelen isimler olacaktır..



YORUMLARDA DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN..

YALAN MEDYASINI kenara bırakarak, araştırmacı gazeteciliği hep birlikte yapalım.. Sizlerde tahminlerinizi yorumlarınızda yazın.. Zaten resmi görüşmeler başladığında YİNE BÜYÜK İHTİMAL ÖNCE TURKSPOR.NET açıklayacak.. Eminim YALAN MEDYASI 30-35 liklerle ugraşırken, turkspor.net ailesi birlikte ARAŞTIRMACI GAZETECİLİĞİN keyfini çıkartacak..



NEDEN SUSTUK..

Bu kriterleri bir kaç gün önceden biliyorduk.. Ancak YALAN MEDYASI, biraz daha MORİENTES, OLİVEİRA, NİSTELROOY, DECO vs ile uğraşsın istedik.. onun için 30 kişilik YALAN TRANSFER LİSTESİ yayınladık..



BAKALIM YALAN MEDYASI GENÇLEŞECEK Mİ?

Haber adına, istihbarat adına söyleyecek tek sözü, verecek tek haberi olmayan TRİLYONLUK HOLDİNG MEDYASI turkspor.net in bu haberinden sonra hiç olmazsa, genç yetenekleri araştırmaya başlayacak..



Hiç olmazsa , 30-35 lik adamları getirmeyecekler.. Böyle umuyoruz..

Medya haberlerinde buna da katkı sağlayarak mutluluk duyacağız..

Ancak herşey ortadayken, hala 30-35 lik adamları manşetlere çıkaranlar olacak mı, bunu da hep birlikte göreceğiz..



TURKSPOR.NET ÖZEL HABER..
 
Cevap: Rijkaard gelmedi.. üstünel gidiyor. G.saray'da transferde sıcak günler başlıyo



Yalan Haber. Helede Turkspor mu? Aman diyim:)
 
Cevap: Rijkaard gelmedi.. üstünel gidiyor. G.saray'da transferde sıcak günler başlıyo



diğer spor medyasından daha fazla tutturdukları kesin:D
 
Cevap: Rijkaard gelmedi.. üstünel gidiyor. G.saray'da transferde sıcak günler başlıyo



Kaynak süpermiş yalnız:DKaynağı gördükten sonra haberi okumadım bile:ka25::ka25::ka25:
 
Cevap: Rijkaard gelmedi.. üstünel gidiyor. G.saray'da transferde sıcak günler başlıyo



yarın Rijkaard geldiğinde ne bahane bulacaklar bakalım...
 
Cevap: Rijkaard gelmedi.. üstünel gidiyor. G.saray'da transferde sıcak günler başlıyo



Haberde Rijkaard perşembe geleceğini söyledi ama gelmedi diyor .



Gelmez tabii lan bugün çarşamba :D

Yalan haberin böylesi :D
 
Cevap: Rijkaard gelmedi.. üstünel gidiyor. G.saray'da transferde sıcak günler başlıyo



''aha da açıklıyoz, bak açıklicaz, geliyo geliyo, saat 2 yi geçtimi heh açıkla tutmazsa sabaha doğru çekeriz haberi geri''



:D
 
Cevap: Rijkaard gelmedi.. üstünel gidiyor. G.saray'da transferde sıcak günler başlıyo



Lan yanlış haberi koymuşsunuz :D bunu yarın koyacaktınız :D

Galatasaray'ın yeni ve genç teknik adamı Frank Rijkaard , sarı kırmızılı takımın geçen sezon oynadığı maçların kasetlerini alarak ülkesine gitmiş, Perşembe günü yani bugün geleceğini yönetime iletmişti..
 
Cevap: Rijkaard gelmedi.. üstünel gidiyor. G.saray'da transferde sıcak günler başlıyo



Saim abi bize babeli getirrrr :m26:





:ka25::ka25:





 
Üst Alt