Son Dakika Misillemesi ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Son Dakika Misillemesi !


10817137.jpg






Sarı kırmızılılar, Miroslav Stoch’u renklerine bağlayan ezeli rakiplerine jet hızıyla cevap verip Semih Şentürk’e transfer teklifinde bulundu. Golcü futbolcuyla temasa geçen Galatasaray yöneticileri, yıllık ne kadar ücret istediğini ve diğer şartlarını sordu. Sözleşmesinde yaşanan sorunlar ve sürekli yedek kalması nedeniyle Fenerbahçe’de mutlu olmadığı ifade edilen Semih’in, sarı kırmızılılardan, düşünmek için süre istediği belirtildi.



Sezgin ve Mosturoğlu buluştu



Sarı lacivertli kulüp, geçen sezonun ortasında, Semih’in sözleşmesinde yer alan opsiyon hakkını kullanarak mukaveleyi 1 yıl uzatmış, buna karşın futbolcu, kendisine haber verilmediğini öne sürerek federasyona şikayette bulunmuştu.



Bu özel durum nedeniyle Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin dün İstinye Park’ta Fenerbahçe nin hukuk işlerinden sorumlu asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile görüştü.





Kaynak DHA
 
Cevap: Son Dakika Misillemesi!!!



Adnan Sezgin olaya elini attıysa bu iş yatar.Bizim tek forvet oynamamızdan dolayı Semih de bizde banko 11 oyuncusu olmayacak elbette ama Rijkaard gibi bir hocanın elinde Semih gibi bir oyuncu varsa bir yılda en az 15 kez ilk 11 de oynar.Rotasyon ayarı iyi yapılırsa Semih bizim sistem için uygun oyuncudur.
 
Cevap: Son Dakika Misillemesi!!!



Şekip ile niye konuşuyorlar ki ? Son dakika misillemesini bonservis ücreti ödeyerek mi yapıcaz :)
 
Cevap: Son Dakika Misillemesi!!!



Semih cuk diye oturur bizim takıma,ceza sahası içinde çok etkili bir adam,Ardayla falan da iyi anlaşıyorlar(Derbideki kavgayı saymayın :D ) Tam aradığımız yedek.
 
Cevap: Son Dakika Misillemesi!!!



Chelsea’nin Slovak oyuncusu Stoch’u Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasaray, ezeli rakibinin bu hamlesine anında karşılık vermek için hemen harekete geçti!.. Sarı-Kırmızılı kulübün genel menajeri Adnan Sezgin’in, Fenerbahçe ile ihtilafı devam eden Semih Şentürk’ü arayarak milli golcüye resmen transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi. Sezgin’in, oyuncuya “Seni istiyoruz. Bunun için de her türlü fedakârlığı yaparız. Ne pahasına olursa olsun seni kadromuzda görmek istiyoruz. Ne istiyorsan bir kat fazlasını vermeye de hazırız” teklifini ilettiği kaydedildi.





Semih Şentürk ise bu öneriyi düşünmek için süre istedi. Milli futbolcunun bugün-yarın kesin yanıtını vermesi bekleniyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin bu transfer konusunda Rijkaard’dan da onay aldığı, Hollandalı hocanın yıldız golcünün alınması halinde Baros-Semih ikilisiyle çok başarılı olacaklarını söylediği ifade edildi. Cimbom Semih’ten gelecek yanıta kilitlenirken, daha önce takımdan ayrılmayı kafasına koyan tecrübeli oyuncunun Fenerbahçe’deki son gelişmeler üzerine kararsızlığa düştüğü dile getirildi. Daum’la yeni sezonda devam edilmeyeceğinin kesinlik kazanması ve takımın Aykut Kocaman’a emanet edilmesinin beklenmesi, Semih’i kararını gözden geçirmeye itmişti.



Habertürk
 
Cevap: Son Dakika Misillemesi!!!



Semih altyapıdanmı çıktı onların



al semihin hayatının bi bölümü



SEMİH ŞENTÜRK

Futbola İzmir'in amatör takımlarından biri olan Özçamdibispor'da başladı, Fenerbahçe'nin altyapısında yetişti.



2000-2001 sezonunun ikinci devresinde teknik direktör Mustafa Denizli tarafından A takıma alındı. Fenerbahçe'de ilk resmi maçı, 3 Aralık 2002 tarihinde oynanan Konyaspor-Fenerbahçe, Türkiye Kupası 2.Tur maçıdır. Bu maçta son 9 dakikada oynamıştır.



2007-2008 sezonunda 17 golle gol krallığına ulaştı. Fenerbahçe'nin 26 Temmuz 2007 tarihinde yardımcı-kaptanlığını üstlendi. Semih Şentürk, 8 Mart 2009 tarihinde oynanan Kayserispor-Fenerbahçe maçında takımının ilk golünü atarak Kadir Has Stadyumunda ilk gol atan futbolcu olarak tarihe geçmiştir.
 
Cevap: Son Dakika Misillemesi!!!



Onlar bizden Emreyi alırken Galatasaray'ın bir parçası diye aldılar ama altyapıdan değildi.



Ama Semih onların canı :D
 
Cevap: Son Dakika Misillemesi !



İstemıyorum ben semıh fılan mısıllemede ıstemıyorum ofkeyle kalkıp zarar la oturmak ıstemıyorum..
 
Üst Alt