GSC Scout - # Soner Aydoğdu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
soner-aydogdu-35294_501.jpg



Ara transfer döneminde yerli oyuncuları kadromuza katmamız gerektiği herkes tarafından dile getiriliyor.Çoğumuzun takımda görmek istediği Soner Aydoğdu'yu analiz etmek istedim.



Adı : Soner Aydoğdu

Doğum tarihi : 5 Ocak 1991 (20 yaşında)

Boyu : 1,81

Mevkii : Orta Saha



5 Ocak 1991 doğumlu olan Soner futbola 2003 yılında Gençlerbirliği alt yapısında başladı.2007 senesinde ilk defa Türkiye Genç Millî Takımlara davet edilmesiyle beraber Gençlerbirliği ile profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma yükseldi.Gençlerbirliği formasını ilk kez 22 Kasım 2008 tarihinde Gaziantepspor'a karşı giydi,o sezon 13 maçta forma giyen Soner daha sonra Hacettepe'ye kiralandı.2010-2011 sezonunda tekrar Gençlerbirliği'ne döndü ve forma şansı bulmaya başladı.Geçtiğimiz sezon orta sahada başarılı bir performans sergileyen genç isim yalnızca 5'i ilk 11'de olmak üzere 14 karşılaşmaya çıktı ve rakip fileleri 2 kez havalandırdı.



İşte o sezon attığı goller :



Ligtv.com.tr - Video Player



Ligtv.com.tr - Video Player [Topun dibine girişe dikkat !]





Futbolseverlerin dikkatini ,bu sezon Gençlerbirliği orta sahasında gösterdiği performansla çekti. Soner bu sezon 14 karşılaşmada forma giydi ve 3 gol ve 1 asisti istatistiklere yansıdı.



Bileklerine çok hakim olan genç ismin en dikkat çekici özelliği ise zaman zaman uzaktan sürpriz vuruşlar yapmasıdır,etkili ortalar kesen genç isim Gençlerbirliği'nde serbest vuruşlarda topun başına gelen ilk isimlerden olarak göze çarpıyor.Defansif bir orta saha gibi gözükmesine rağmen ileriye de sık sık bindirmeler yapar .



Soner'in bu sezonki golleri ve asisti :



Ligtv.com.tr - Video Player



Ligtv.com.tr - Video Player



Ligtv.com.tr - Video Player



Ligtv.com.tr - Video Player





Gelelim transfer konusuna ; Galatasaray orta sahasına Türk olarak alınabilecek en kaliteli,yetenekli oyunculardan biridir,bence kadroya katılması çok zor olmaz 2.5-3 Milyon € gibi bir rakama transfer edilebilir ki transfer edilirse kesinlikle çok faydalı olur.
 
Cevap: Soner Aydoğdu



ve eminimki alıcağımız yerlilerden biri. fatih hocanın gözünden kaçmaz böyle bi yetenek.
 
Cevap: Soner Aydoğdu



Genclerin yerlileri acık ara cogu takımınkinden iyi bence. Aykut, Soner, Yasin, Hursut falan harbi topu bilen oyuncular.
 
Cevap: Soner Aydoğdu



Alper olmadı ancak Soner de en az Alper kadar potansiyeli olan bir oyuncu ve 4 sezondur sürekli iyiye gidiyor, alırsak iyi iş yapmış oluruz.
 
Üst Alt