Sony hacklendi! | PSN tekrar online | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sony hacklendi! | PSN tekrar online


sony-korsanlar-001.jpg



Sony ve korsanlar arasındaki savaşın 3. perdesi.



Son iki gündür yaşananları takip ediyorsanız eğer, Anonymous ve Sony kelimelerine yabancı olamazsınız demektir. Bugün bu savaşta üçüncü perdeye şahit oluyoruz.



Anonymous ve ona destek verenler, IRC üzerinde yaptıkları toplantılarla Sony'nin bütün web sitelerini çökertebilmek ve özellikle PS Store'a saldırabilmek için en az 9000 kişinin daha kendilerine katılmasına ihtiyaçları olduğunu açıkladı. Birçok kişi buna destek verirken, IRC'de online olan bazı PS3 kullanıcıları ise kanalda yazdıkları uzun yazılarla protesto ettiler. Protesto edenlerin kanaldan tek tek atılması özellikle dikkat çekti.



İşte o konuşmanın bir bölümü:

sony-korsanlar-002.jpg




Birçok kişi yapılacak bir sonraki saldırının ağır cezaları olan bir suç olacağını ve yakalanma riskinin çok yüksek olduğunu söyleyerek protesto ettiler. Bu gelişmelerin üzerine Sony bir basın açıklaması yaparak, bütün web sitelerinin Prolexic Teknolojisi ile korunmaya başladığını söyledi. Bu da demek oluyor ki Anonymous'un işi artık çok daha zor.



techno-labs.com / Korsanlar Sony'i bıktırıyor
 
Cevap: Sony hacklendi!



Yau cfw yle online oynamanın yolunu bulsunlar. Yeter. Böyle şeylere gerek yok. Niye çökertiyon psn yi. Korsan kullanıcılara bu kıyak yapmaya çalışın yeter o.
 
Cevap: Sony hacklendi!



Sony: "PSN’nin hizmet dışı kalmasının arkasında hackerlar var"



Sony’nin başı bu sene mahkemeler ve hackerlar ile dertte. Önce Playsattion 3′ün kırılması ardından Geohot ile gelen davalar ve bir kısmın öfkesini de üzerine çekmesi bu sene yaşadığı talihsiz olayların başında geliyor. Geçtiğimiz haftalarda Geohot ile yapılan ateşkes anlaşması da bir kısım hackerı tatmin etmemiş olacak ki Sony ve PSN’e Anonymous adınındaki hacker grubu saldırılarda bulundu. Son haftalarda bu ataklar sık sık PSN düşmelerine sebep oluyordu son günlerde ise PSN tamamen kullanılmaz duruma geldi. Bugün ise PSN’nin bakıma alınmasının ardından Sony’den ilk resmi açıklama geldi. Sony, PlayStation Network ve Qriocity servislerinin devre dışı kalmasında hackerların yapmış olduğu atakları sebep gösterdi. Halen bakımda olan PSN’nin bir kaç gün daha hizmet veremeyeceği söyleniyor. Yaklaşık 75 milyon PSN kullanıcısı offline ve PSN’den şu an mahrumlar. Umarız Sony bir an önce bu problemi kaldırır ve oyuncuların maduriyetini giderir.



Sony : PSN’nin hizmet dışı kalmasının arkasında hackerlar var | Advertorial | hARDWAREMANIA
 
Üst Alt