Spartak Moskova Ligden Çekiliyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Spartak Moskova Ligden Çekiliyor!


Spartak Moskova ligden çekiliyor! "Bu sirke para yatırmayacağım!"
spartak_moskova_ligden_cekiliyor_bu_sirke_para_yatirmayacagim_2m.jpg

FutbolArena Dış Haberler - Rusya Premier Lig'de Spartak Moskova ile Sochi arasında 2-2 berabere biten maçın ardından Spartak Moskova Başkanı Fedun, hakem kararlarına tepki gösterdi ve ligden çekileceklerini açıkladı.

Spartak Moskova Başkanı Fedun maçın ardından ligden çekildiklerini açıklayacaklarını söyledi.

Spartak Moskova Başkanı Fedun:

"Desteklemenize gerek yok. Yarın ligden çekildiğimizi açıklayacağım. Bırakın, biz olmadan oynasınlar. Bunu yazın. Ben bu sirk oyununa katılmak, bu sirk oyununa para harcamak istemiyorum."
ifadelerini kullandı.



Transfer Istihbarat Şefi
 
Forumlarında da “Ukrayna ligine geçelim” gibi şeyler konuşuluyorsa fenerbahçe ile kardeş kulüp olma zamanları gelmiş demektir.
 
FLAŞ! Rusya Hakem Komitesi kararı: -- Spartak Moskova - Sochi maçının orta hakemi Kazartsev ve VAR hakemi Eskov, yalan makinesinde teste girecekler.
 
Spartak Moskova Ligden Çekildi!

Screenshot_20200810_160115_com.google.android.apps.photos~2.jpg

Rusya Ligi olaylı başladı. İlk haftanın ardından Spartak Moskova, ligden çekildiğini açıklarken Sochi - Spartak Moskova maçının hakemlerinin yalan makinesine sokulacağı belirtildi.

Rusya Premier Ligi bu hafta oynanan maçlarla başlarken olaylar eksik kalmadı. Ligin haftasında Spartak Moskova, Sochi ile karşılaştı. Moskova, 2-0 öne geçtiği maçta aleyhine verilen 2 penaltı golüyle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

leonid-fedun-personal-life_1457176085.jpg

Başkan Leonid Fedun, maçta aleyhlerine verilen 2 penaltı kararına çok sinirlenirken ''Bu sirke daha fazla para yatırmayacağım. Ligden çekildiğimizi açıklıyorum. Bırakın da Spartak olmadan oynasınlar, nasıl olacak görelim...'' sözlerini kullandı.

"ONLARSIZ BİR LİG OLMAZ''

Rusya Premier Lig Başkanı Sergei Pryadkin ise TASS'a yaptığı açıklamada, ''Fedun bu açıklamaları maçın hemen ardından duygusal bir şekilde yapmış olabilir. Onu anlıyorum. Spartak Moskova'sız bir lig olmaz. Ülkenin en önemli takımlarından biri. Yapıcı bir şekilde yaklaşıp çözeceğiz'' dedi.

HAKEM AÇIĞA ALINDI

Maçın hakemi 40 yaşındaki Vasily Kazartsev ise maçın hemen ardından açığa alındı. Hakem Kurulu'nun açıklamasına göre Kazartsev ve ekibi yalan makinesine girecek.

Kurul, yaptığı açıklamada aynı zamanda Kazartsev'in ve VAR hakemi Eskov'un sene boyunca maç alamayacağını belirtti

Hürriyet







Transfer Istihbarat Şefi
 
Üst Alt