Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: "Yabancı oyuncu sayısı 5 veya 6 olabilir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: "Yabancı oyuncu sayısı 5 veya 6 olabilir"


Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TRT Spor'da: "Türk futbolundaki yabancı sayısının düşmesinden yanayım. 5 veya 6 olabilir."

Osman Aşkın Bak: "Basketbolda da aynı sorunun olduğunu düşünüyorum. Milli oyuncularının takımlarında aldığı süreler ortada."

Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: "Bana göre yabancı futbolcu sayısı 5-6 olmalı. Galatasaray örneği var. 4 yabancıyla UEFA Kupası'nı kazandılar."

Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: "Yabancı futbolcu sayısının kademeli olarak düşmesi gerekiyor. Çünkü yapılan kontratlar var.
 
Son düzenleme:
inşallah FİFA ve UEFA Siyasetin federasyona müdahalesi var diye Türkiye'yi tüm organizasyonlardan men eder.
 
Şu an en iyi yerli jenerasyon bizim kulüpte kendileri bilir

Kazma bir futbol izleriz ülkece ama yine önümüzü kesemezler.

TapaTalK
 
Şöyle bir düşündüm de cidden yazılabilecek bir şey yok, uygulamaya konduğu an liverpoolluyum, kendileri keyifle izlesin bizim ligi.
 
Stadyumları da kendi çomar kitleniz ile doldurun o vakit. Yabancı sınırlaması geldiği an kendiniz çalar kendiniz oynarsınız. Hesabınızı kitabınızı ona göre yapın ki sonra şöyle oldu böyle oldu demeyin.
 
Bir bok olmaz. Bu salak Bakan olmaya devam edebilecek mi bakalım o beklediği sezonda. Olursa da Türk futboluna güle güle. Takip etmek zorunda değiliz.
 
Arkadaş sanki 20 yıldır sınırsız yabancıyla oynayıp her platformda başarısız olduk sınır gelsin istiyorlar.Daha 3-4 sene olmadımı bu kural geleli.Öncesinde ne başarımız var?Allah bildiği gibi yapsın.
 
Üst Alt