Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu | 12.139 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu | 12.139


Akhisar Arena Stadı Protokolü Yapıldı



Akhisar Arena Stadı Protokolü Yapıldı



Akhisar Belediyesi ile Gençlik Spor Müdürlüğü arasında, Akhisar kapalı spor salonu ve şehir stadı ile yeni yapılacak stadyum alanı için devir teslim töreni, Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi protokolü, Akhisar Belediye Meclis salonunda, Manisa Milletvekili Devlet Bakanı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katılımıyla yapıldı. İmza protokol töreni Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın Akhisar’a yeni kazandırılacak Stadyum projesini sinevizyon sunumu ile gerçekleştirdi.



Manisa Valisi Celalettin Güvenç;” Akhisar’da güzel bir gün yaşıyoruz.ana konumuz Akhisar Belediye Başkanının sunduğu Akhisar’ın Vizyonuna yeni vizyonlar katacak, daha yaşanabilir, daha güzel, daha aydın geleceğin Akhisar’ına önemli katkı sağlayacak bir proje için toplandık. Uzun ve yorucu çalışmaların sonucunda bu proje gerçekleşti.belediye başkanına bu proje için teşekkür ediyorum. projenin gecikmesi mevcut 40-50 yıllık tesislerin bulunduğu yerin çok hoyratça kullanılmasının önlenmesidir. Genelde belediye başkanları rant getirsin diye hoyrat projeler yaparlar. Ama başkanımız ben böyle bir şey yapmayacağım, Akhisar’ın geleceğine ipotek koymayacağım gerekirse tesis, bir sene geciksin, ama sağlam kaynak bulalım, para için bu yaşanabilir şehrin en merkezi yerini katletmeyelim dedi ve ondan gecikti. Şimdi görüyorum ki gerçekten çevre dostu, yürüyüş alanları olan kültürel, sportif alanları bulunan bir proje hazırladı. Kendisini tebrik ediyorum. şehirlerde güzel stadyumlar, kapalı salonlar olmazsa o şehirler büyük köyler halinde adlandırılıyor. Metropol dediğin, tiyatrosu, spor salonu, kültür salonu olan yerler demektir. Bu tür tesisleri gerek, bakanlıklarımızın desteği, gerek özel idaremizin kaynakları gerekte de böyle belediyelerimizin kaynaklarıyla yapıyoruz. Kentler dönüşümü sağlıyoruz. Bunun mutluluğu içersindeyiz. Bu gün burada Alaşehir Fen Lisesi, Soma Fen Lisesi ve tabi ki Köfteci Ramiz’lerin yaptıracağı Macide- Ramiz Taşkınlar Fen lisesi protokollerini imzalayacağız” dedi.



Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Nuri Demirci;” bu gün Türk sporu ve Türk gençliği için çok önemli bir hizmeti gerçekleştiriyoruz. Bu hizmet Akhisar’a verilirken, ayrıca Geleceğin milli sporcularının ve Uluslar arasında ülkemize başarılar kazandıracak ve sporcular yetiştirmeleri için bu tesisleri Türk sporuna kazandırtıyoruz. 2012 yılında İstanbul’da 2012 yılında Dünya Atletizm şampiyonasını yapacağız. Şu anda tesislerimiz bitmek üzeredir. 2013 yılında Mersin’de Akdeniz Olimpiyatlarını yapıyoruz. 2014 yılında Dünya kadınlar Basketbol şampiyonasını yapıyoruz. İnşallah o alanlarda madalyalar alırız. 3 Nisan’da Antalya’da dünya görme engelliler olimpiyatı yapılacak. Şu anda yapılan Dünya Görme Engelliler bazında yapılan engelliler adına yapılan organizasyonlardan bir tanesidir, yarın başlıyor, ayın dokuzuna kadar sürsek sürecek. Bizim şu andaki hedefimiz olimpiyatlar.inşallah 2020 yılında olimpiyatlarda yapacak kapasite” dedi.

Manisa Milletvekili Devlet Bakanı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç;” Akhisar belediye Başkanımız, iki dönemdir Salih Hızlı, yönetiminde, güzel faydalı, yararlı çalışmalar yapıyor. Başkanımızın ve meclis üyelerimizin tek amacı, Akhisar’ımızda yaşayan dostlarımızı, daha huzurlu, daha mutlu etmek ve Türkiye’nin incisi Akhisar’da herkesin iyi bir hayat sürmesini temin etmek. Bu gün önemli işler yapılıyor. Akhisar’ın hizmetleri büyük bir gayretle yerine getiriliyor. Bu gün de hem kapalı spor salonuyla, hem de stadyumuyla çok önemli bir gelişme yaşanıyor. Bildiğiniz gibi şehir içinde kalan bir stadyum var. 37 dönüm yer Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından belediyeye bırakılacak, belediye de kendisinin bulduğu 57 dönüm bir yerde iki tane muazzam tesis yapacak. Buna benzer takaslarla, belediyelerimiz çok şükür çok önemli statlara kavuştu. 12 bin kişilik Şehir stadı olacak, bu Akhisar sporumuzun da bundan sonra da yapılacak müsabakalarda UEFA kriterlerine karşılayabilecek düzeyde. Mimarisi de çok güzel ve Arena ismini de vermişsiniz, bunun bir örneği Kayseri’de görünüyor olabilir. Bir örneği de İstanbul’da yapılan ve ismini Arena denen spor salonu da olabilir. Bu çok güzel seçilmiş inşallah Akhisar’ın güzel bir incisi, güzel bir gerdanlığı gibi faaliyete geçtiği gibi hepimizi çok mutlu edecek. Sporun tüm dallarını da Akhisar’da en iyi şekilde olmasını imkan verecek 2 bin kişilik güzel bir kapalı spor salonuna kavuşacak.belediye böylesine başarılı ve karlı işlere gidiyor. Çünkü elde edeceği 37 dönümlük yerde kent hayatının en önemli anlarını huzur içersinde yaşanabilecek bir güzelliğe dönüştürüyor. Gençlik ve spor Müdürlüğümüzün Genel Müdür Yardımcısı Nuri Demirci ve belediye Başkanı Salih Hızlı’nın beraber atacakları imza ile gerçekleştirerek ilk adımı atmış olacaklar.başarılarla sonuçlanmasını diliyorum. Yapılacak stadyumun 20 milyonluk bir yatırım yapılacak. Bunun karşılığında belediye çok büyük bir rant elde ediyor. O da Akhisarlının güzel insanlarımızın hakikatten iftihar edeceği güzel bir düzenleme olacak” dedi.

Kapasite 12.139
Ülke Türkiye
Şehir Manisa
Kulüp Akhisarspor
Açılış 28.01.2018 (Akhisar – Antalyaspor 1-1)
Maaliyet 100 Milyon TL
Tasarım Adnan Kazmaoğlu
Müteahhit Hayranoğulları İnşaat / May İnşaat
Çim Hibrit Çim

Spor-Toto-Akhisar-Stad%C4%B1-1.jpg


Spor-Toto-Akhisar-Stad%C4%B1-2.jpg


Spor-Toto-Akhisar-Stad%C4%B1-3.jpg


Spor-Toto-Akhisar-Stad%C4%B1-4.jpg


Spor-Toto-Akhisar-Stad%C4%B1-5.jpg


Spor-Toto-Akhisar-Stad%C4%B1-6.jpg


Spor-Toto-Akhisar-Stad%C4%B1-7.jpg


Spor-Toto-Akhisar-Stad%C4%B1-8.jpg


Spor-Toto-Akhisar-Stad%C4%B1-9.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Akhisar’da işler karıştı:

AKHİSAR Belediyespor’da heyecanla beklenen yeni statta işlerin karıştığı belirtildi. Akhisar Belediyesi’nin yaptıracağı stat ve spor salonunun ihalesini kazanan şirketin Kamu İhale Kurumu’na yaptığı başvuru reddedildi.Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak, “Caser İnşaat verdiği fiyatı kabul ederse, yer teslimini yapıp, inşaata başlamasını isteyeceğiz. Ancak, ‘çekiliyoruz’ derlerse, Hayranoğulları şirketine inşaatı vereceğiz” dedi.
 
Akhisar Belediyespor 2'nci Yarıda Stadında



Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, yeni sezonun ikinci yarısında maçlarını yapımı süren Akhisar Arena'da oynamak istediklerini söyledi.



Süper Lig'de iki yıldır rakiplerini Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırladıklarını hatırlatan Acar, "Belediyemiz stat için büyük çaba sarfediyor. Stadın yeraltı otoparkının kaba inşaatı büyük ölçüde bitti. Tribünlerin inşaatı da hızla ilerliyor. Vefakar ve özverili taraftarımızla ligdeki üçüncü sezonumuzda modern stadımızda bir arada olacağız" dedi. Transferde bu haftadan itibaren kolları sıvayacaklarını diye getiren Acar, şöyle devam etti:



"Yönetim olarak sezon bittikten sonra tesislerimizdeki eksikleri giderdik. A Milli Takım'da görev alan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yerine Mustafa Reşit Akçay'la anlaştık. Bunların dışında iddia edildiği gibi hiçbir iç ve dış transfer görüşmemiz olmadı. Yeni teknek direktörümüz takımın başına resmen geçtikten sonra kadroyu şekillendirmeye başlayacağız. Akhisar Belediyespor'un başarısı katlanarak artacak."



Doğan Haber Ajansı & Manisahaberleri.com











 
Konsantre stat yapmışlar

Gerçi o stadı bile dolduramazlar çünkü federasyon insanları stadyumlardan uzaklaştırmak için elinden geleni yapıyor

Son haftalardaki bomboş tribünler önümüzdeki sene için az çok ipucu veriyor
 
bunca yoğun özverili çalışma paylaşım yapma ve takipçi oluşundan dolayı recep kardeşimiz gse ile ödüllendirilmeli artık.

en azından bi şans verilmeli.

kuş başlıklarını bırakmak kaydıyla tabii
 
yurovizon basligi gorursen benim ismide yazdir son ikidir kaciriyom kayit basligini. iceri sizmak demisken aklima geldi dost ve muttefik kardesim

amacımız zaten bu.moderasyonu ele geçiremedik ele geçiremediğimiz gibi s.ş24 ü de kaptırdık. gse ye sızalım dedım.

neyse ebedi ve ezeli dostum bir dahakıne ıkımızın adınada yaz derim emraha.
 
Anadolu kuluplerini böyle kutu gibi stadlar yapmak en güzeli. Taş çatlasa 20 bini geçmeyecek şekilde stadlar olsun ki hem atmosfer oluşsun hemde fiyatları dibe çekmeden ellit insanları kulübe sokarsin.

Kayseri ye 40 kişilik yaptılar bilet 1 lira oldu yinede dolduramiyorlar.
 
Üst Alt