Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spor Toto Süper Lig’de 2017-2018 sezonu fikstürü ve diğer maçları buradan takip edebilirsiniz.


349bf8d65fe406d41f60491fc2d06811.jpg


44a1b284b88b577a11b5dc4c03b8f044.jpg


8c9f2071b950616c31e3f25769d28120.jpg


65aea8c390cef8902f02255796d634b7.jpg
 
Yukarda koyduğun görselin başlığında spor toto ibaresi yok.Tffnin sitesinde lig logosunda da yer alırdı,oradan da kaldırmışlar.Henüz spor toto veya başka bir şirketle anlaşma yok sanırım.Şimdilik bu şekilde anılacak

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa
 
Bu sene adından söz ettirecek Anadolu takımları; Kayserispor,Göztepe,Antalyaspor,Konyaspor,Malatyaspor ve Alanyaspor.

Ayrıca basında fazla sükseli gözükmeyen ama adından söz ettirecek bazı isimler; Khalid Boutaib,Bernand Mensah,Jhon Murillo,Emmanuel Badu,Geoffrey Bia..

İlk aklıma gelen isimler. Bu sene efsane bir sezon olabilir. Neden bu sene diğer senelerden farklı olacak;

-En az 5 takım şampiyonluk için iddialı. (BJK,İBFK,GS,FB,TS)
-Yıllardır söylenen diğer ülkelere maçları satma konusu sonunda gerçekleşti ve şimdiden en az 10 ülkede yayınlanacak.(Bana göre bu sayı artacak.)
-Sezonun ilerleyen kısımlarında hizmete girecek stadlarla beraber belki 2-3 takım hariç(Göztepe,GBirliği..) tüm takımlar modern stadlarda oynayacak.
-1.Lig ile arada inanılmaz gelir farkı olduğundan her takım düşmemek için diğer senelerden çok daha fazla mücadele verecek.
-Diğer ülkelerde yayınlanması ve önümüzdeki yaz D.Kupası olması sayesinde oyuncular daha fazla kendisini göstermek isteyecek.
-Ve bana göre en önemli kısım; Belki tarihimizde ilk kez hemen hemen tüm takımlar lig başlamadan transferlerini bitirdi. Kimse neden dile getirmiyor bunu şaşırıyorum.

Belki ilerleyen dönemde daha büyük değişiklikler olabilir. Ancak şu kesin herkesin yıllardır beklediği pek çok şey oldu bu sene. Bein grubuna ne kadar teşekkür edilse az. Artık bunu sahada görmekte istiyoruz.
 
Güzel bir lig olur umarım. Futbolsever olarak bunu can-ı gönülden istiyorum. Komplocular, kavgalar, hakaretler itibar görmesin. Hocalar sahaya oynamaya çıkan takımlar yapsınlar.

Bu kadar yatırım, stadlar hakettiği gibi kaliteli maçlara sahne olsun.

En sonunda da Kasımpaşa, Osmanlı gibi takımların düştüğü, Altınordu, Samsun, Erzurum gibi sempatik bulduğum takımların çıktığı bir lig olsun.
 
Akhisar cok iyi isler cikariyor, bu ekonomik durumlarina ragmen bir emek var ortaya koyduklari. Tebrik etmek lazim. Ama stadi olmayan, potansiyali olmayan takimlar, bu ligde olmamasi gerekiyor. Ben kriter koyup, akhisar tarzi takimlarin cikmasini engellerdim...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt