Spor Yazarı Atilla Gökçe: "Galatasaray, Sabri Sarıoğlu'na verdiği sözü tutmadı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Spor yazarı Attila Gökçe, Galatasaray'ın Sabri Sarıoğlu'na transfer sözü verdiği ancak daha sonra sözünde durmadığını ifade etti.
kralspor7957.jpg

sabri_sarioglundan_itiraflar_17bd4_v.jpg

Uzun yıllar Galatasaray'da oynayan, ardından Göztepe'nin yolunu tutan Sabri Sarıoğlu, geçtiğimiz sezon ise herhangi bir takımda forma giymedi. Spor yazarı Attila Gökçe, şu an hala boşta olan deneyimli futbolcunun, Galatasaray yüzünden kendine kulüp bulamadığını yazdı.

Fatih Terim'in yardımcısı Levent Şahin'in, geçen sezon başında 35 yaşındaki oyuncuyu aradığını belirten Gökçe, Şahin'in Sabri'ye, "Sakın bir yere söz verme, seni Galatasaray’a alacağız" dediğini daha sonra ise bu sözün tutulmadığını aktardı.

Attila Gökçe'nin yazısı şu şekilde:
"Sabri Sarıoğlu, benim için 'Galatasaray’ın ruhu' olarak adlandırdığım bir futbolcu. Bir önceki yıl Galatasaray’daki hizmetini sonlandırarak Göztepe’ye gitti. Orada başarılı bir sezon geçirdi. 2017-18 sezonunun sonunda Fatih Terim'in teknik ekibinden Levent Şahin, Sabri’yle konuşarak 'Sakın bir yere söz verme, seni Galatasaray'a alacağız' dedi. Sabri gelen teklifleri geri çevirerek bekledi. O söz yerine getirilmedi."

"Sabri ile konuştum. Şunları söyledi: 'Sonunda sezonu boş geçirdim. Kişisel idmanlarıma devam ettim. Ama boştaki adam olduğum için teklif de gelmedi. 35 yaşındayım. Tecrübem ve enerjim yeterli. Oynamak istiyorum."

"Anladığım kadarıyla UEFA Şampiyonlar Ligi kadrolarında 'ocaktan yetişmiş' en az dört futbolcu zorunluluğu getirince Sabri’yi yoklamışlar. Arkası gelmemiş. Buradan dürüstçe duyurayım istedim. Sabri’nin menajeri değilim. Zaten o da kendi işini kendi görüyor."

Kralspor
 
FT ve Galatasaray'a operasyon startı böylelikle bu saf ile verilmiş oldu.

Ulan Sabri kim, gitti diye millet bayram yaptı.
 
Geçen sezon Galatasaray'ın yeniden kadrosuna katacağı yönünde haberlerle gündeme gelen ancak bu transferi gerçekleşmeyen Sabri Sarıoğlu, artık futbol oynayamıyor. Ünlü futbolcu, lise mezunu olmadığı için antrenörlük kursuna da gidemiyor.


1565541828862.png

Uzun yıllar Galatasaray forması giyen ve pek çok şampiyonluk yaşayan Sabri Sarıoğlu çok istemesine rağmen futbol oynayamıyor. Sarıoğlu, lise mezunu olamadığı için antrenörlük kursuna da gidemiyor.
Ünlü futbolcunun Galatasaray’dan sonra gittiği Göztepe’den ayrılmasının ardından yaşadığı sıkıntılı durumu Milliyet gazetesindeki köşesinde aktaran Atilla Gökçe, ‘Sabri’nin dramı’ başlığı altında futbolcunun yaşadıklarını şöyle anlattı:
2017-18 sezonunun sonunda Fatih Terim’in teknik ekibinden Levent Şahin, Sabri’yle konuşarak “Sakın bir yere söz verme, seni Galatasaray’a alacağız” dedi. Sabri gelen teklifleri geri çevirerek bekledi. O söz yerine getirilmedi. Sabri ile konuştum. Şunları söyledi: “Sonunda sezonu boş geçirdim. Kişisel idmanlarıma devam ettim. Ama boştaki adam olduğum için teklif de gelmedi. 35 yaşındayım. Tecrübem ve enerjim yeterli. Oynamak istiyorum.”
Anladığım kadarıyla UEFA Şampiyonlar Ligi kadrolarında “ocaktan yetişmiş” en az dört futbolcu zorunluluğu getirince Sabri’yi yoklamışlar. Arkası gelmemiş. Buradan dürüstçe duyurayım istedim. Sabri’nin menajeri değilim. Zaten o da kendi işini kendi görüyor.
Aslında bir dramı daha var: Galatasaray’da oynarken, Sabri ve birkaç profesyonel futbolcu için kulüp özel anlaşmayla bir kolejin dersanesini açmış Florya’da. Orada ders alıp lise bitirme sınavlarına girecekler. Merhum Özhan Canaydın döneminde, ödeme yapılmayınca kurs yarıda kalmış. Bugün Sabri antrenör kursuna da gidemiyor. Yine de kararlılıkla ve ısrarla tekrarlıyor: Hem futbol, hem diploma… İkisi de olacak!”
 
Üst Alt