SS Lazio Takip Başlığı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

SS Lazio Takip Başlığı


Sslazio.gif



Arkadaş bunca senedir forever alone modunda lazio propagandası yapmış biri olarak bu başlığı açma gerekliliğini hissettim bir anda.Çoğu insana antipatik gelen bu takıma sevgim biz uefa kupasını almadan 1sene önce malum sebeple başladı.



cupwinners_1999_nesta_celebrazio_trophy.jpg



Kadrosunda Paolo Negro,Giuseppe Favalli,Siniša Mihajlović,Alessandro Nesta,Giuseppe Pancaro,Fernando Couto,Sérgio Conçeicão,Diego Simeone,Pavel Nedvěd,Dejan Stanković,Juan Sebastián Verón,Matías Almeyda,Alen Bokšić,Marcelo Salas,Roberto Mancini,Kennet Andersson,Simone Inzaghi,Fabrizio Ravanelli gibi yıldız oyuncular bulunduran S.S Lazio o sene kalbimi çalmış ve hiç bir zaman bitmiyecek bir sevginin başlamasına neden olmuştu bende.



supercup_99_team.jpg



Hele bir adam vardı ki hayatı boyunca daha yetenekli olmasına rağmen hep kardeşinin gölgesi altında kalmış muhteşem golcü Simone Inzaghi...



inzaghi0.jpg



...Ve konu S.S Lazio olurda onsuz olurmu? Taraftarın sevgilisi,birçok insanın nefreti, psikopat insan Di Canio



di_caniovsfjta.jpg



Haydi Di Canio yürekliler!!! Hepinizi bekliyorum(Varsa tabi forever alone:( )
 
Cevap: Resmi SS Lazio Başlığı



Futbolu daha yeni yeni seyretmeye başladığım zamanlar 99-01 seneleri arasında Veron vardı Lazio'da. O adam sayesinde sempati duyduğum bir takım. :ka19:
 
he orhan centurkey kardesim , bizi engin italyan fasizmi and kominizmi hakkindada ki biliyilerini paylasman icin yalvarircasina bekliyoruz .
 
Cevap: Resmi SS Lazio Başlığı



he orhan centurkey kardesim , bizi engin italyan fasizmi and kominizmi hakkindada ki biliyilerini paylasman icin yalvarircasina bekliyoruz .



Yakında kitabım çıkıyor adresini özelden atarsan sanada bitane gönderebilirim şeker kardeşim benim:)



Edit:Yazım bana biraz tehditkar geldi yanlış anlama şakalaşıyordum:)
 
Cevap: Resmi SS Lazio Başlığı



Tek değilsin hacı ... SS Lazioluyuk ... Bir zamanlar efsanevi bir hücum gücüne sahip olan lazioya sevdamız menajerlik oyunları ile başlamıştı ..



2733550984_7876115787.jpg
 
Üst Alt