Stadyumlara Powerbank ile Girmek Yasaklandı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Stadyumlara Powerbank ile Girmek Yasaklandı!


916FDAvxocL._SL1500_.jpg


Hayatımızın vazgeçilmez parçalarından biri haline gelen akıllı telefonlar, daha uzun kullanım için powerbank ile kullanılıyor. Ancak yapılan resmi açıklamaya göre powerbanklerin stadyumlara sokulması yasaklandı.


İl Spor Güvenlik Kurulu açıkladı: Stadyumlara powerbank ile girmek yasak!

Gelişen teknolojiye rağmen akıllı telefonların batarya ömürleri 1 günü çıkartacak konuma ne yazık ki hala gelemedi. Gelemediği gibi bir çok model artık bir günü çıkartırken bile zorluk çekebiliyor.

Bu noktada imdadımıza yetişen taşınabilir şarj aletleri yani powerbankler stadyumlarda yanımızda olamayacak.

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı kararı ilk olarak Beşiktaş resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.“Taraftarımıza önemli duyuru” başlığı ile verilen haberde; “İl Spor Güvenlik Kurulu kararı ile bundan böyle stadyumlara taşınabilir şarj cihazı (powerbank) alınmayacaktır. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için taraftarlarımızın taşınabilir şarj cihazlarını yanlarında getirmemelerini rica ederiz.” açıklamasına yer verildi.

Bu kararın alınmasındaki en büyük etkense Galatasaray – Fenerbahçe maçında hakeme yapılan saldırılar olarak gösteriliyor.
Saha içerisine atılabilecek her türlü maddenin içeri alınması yasaklanırken, modeline göre oldukça ağır olabilen powerbanklerin yasaklanması da yerinde bir karar olarak görünüyor.

Hürriyet
 
Son düzenleme:
Bir şuursuz cep telefonunu atarsa cep telefonuyla giriş de yasaklanacak mı?

Ben evde gözlüğümü fırlatmışım. Statta gözlüğünü atan olursa gözlükle girilmeyecek mi!
 
Yakinda bireysel cezalandirma baslayacak , ilk etapta kacabilenler olacaktir kalabaliktan kargasadan

ama islemler yapilmaya baslandikca caydirici olacaktir
 
Gözlük neyse de telefon güzel soru adam yan telefon olarak Nokia 3310 getirip atarsa ne olacak:D

Gözlük neyse mi; gözlük hayati bir gereç. :D

Yakinda bireysel cezalandirma baslayacak , ilk etapta kacabilenler olacaktir kalabaliktan kargasadan

ama islemler yapilmaya baslandikca caydirici olacaktir

Asıl çözüm budur. O kadar kamera; en önemlisi passo lig bu yüzden getirildiği söyleniyor. Acilen bunu sistematik hale getirmek gerekir.
 
Birinci asamada sahaya fiili mudahalelerde , bir sonraki asamada ise kufurde 6222 devreye sokulacak

sahaya girmeye calisan , elindekini firlatan hatta hakeme agzindan hakaret cikan en ust tribunun kosesinde bile olsa maclardan sonra tek tek izlenerek hapse varan cezalar uygulanacak
 
Bir kaç hafta önce, birlikte çalıştığımız bir şirketin davetlisi olarak Commerzbank Arena'da, Loca da maç izlemiştim. Loca'nın dışına sadece plastik bardak ile çıka biliyorsun. Bu yüzden pek şaşılacak bir durum olarak görmüyorum.
 
Telefonu da yasaklarlar umarım. Nevizade geceleri bayıklığı, ılık romantizmi bitti. Lech Poznan başladı. Maçı yaşayan tribün istiyoruz.
 
Cep telefonu , anahtar gibi hayatin olagan akisinda yuzdesel olarak cok yer isgal eden elemanlara yasak gelemez

fakat powerbank , onem acisindan ikamesi olamayacak bir cihaz degil , sahaya 300 powerbank girse 1 tanesinin bile atilmasi dusuk olasiliktir ama olmazsa olmaz bir cihaz olmadigi icin yasaklanmasi makuldur
 
Üst Alt