Stadyumlarda alkol satışı olmalı mı? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Stadyumlarda alkol satışı olmalı mı?


(alkolden kastim bira)



Arkadaslar bu soruyu sizlere yonlendirmek isterim.



Muhakkak ki maclarda birayi hupletmek isteyen vatandaslar vardir. Hem les Turk futbolunu daha eglenceli kilacak, hem de kulupleri kalkindiracak bir hamle olabilir.



Ingiltere'de insanlar devre arasinda 1-2 PINT birayi mideye indirip keyif ile koltuklarina donebiliyorlar. Kimse de hanzoluk yapmiyor.



Ben EVET diyorum. Futbol birayla IYIDIR iyi.
 
Cevap: Stadlarda alkol satisi olmali mi?



Keyf verir bence... Hele Efes gibi king bir bira varken Turkiye'de. Gazi kacmis kola icmekten iyidir. Insanlara futbol izlemeyi cazip hale getirmek lazim. Bilotlar pahali, stadlar les, futbol igrenc, yemekler koli basilili, millet nie gelsin? Ingiltere'de millet mac var diye havalara ucuyor. Bunlari dusunmek gerekir dear renktaslar.
 
Cevap: Stadlarda alkol satisi olmali mi?



Cund haklisin kanka fakat benim Turkiye'de cekingem var bu konuda. Bizim genclik icince kafa olmadan birakmiyo ayarini tutturamayip stadda ''seni seviyooom ayseee'' diye bagiriyo; hooop ordan ayse adindaki kiz ve manitasi noooluyo lan diye adama bakiyolar tabi aysenin manitasi delikanlilik yapip bilader ne diyon lan sen diyo hooop fatality.
 
Cevap: Stadlarda alkol satisi olmali mi?



Türkiye de insanlar evinde içmesini bilmiyor,oraya buraya saldırıyorlar.Stadda içseler neler olur kim bilir.
 
Cevap: Stadlarda alkol satisi olmali mi?



Turkiye'de icmeden yapilan hayvanliklar cok daha fazla. Cok icen en fazla apacyusluk yapiyor Turkiye'de. Akil hastalari ise icmeden de aziyor.
O hayvanların içtiğini düşün bide? :eek: Agresiflikleri daha mı azalacak içince yani? :D Neyse burda bizim lafımızla olacak işler değil zaten,Adamlara kalsa sokakta falan içmeyi yasaklayacaklar yakında :eek: Stadda hayatta izin çıkmaz.
 
Cevap: Stadlarda alkol satisi olmali mi?



Ülkemizde yasak falan oluyor deniyor ama Mey içki 2,1 milyar dolara İngiliz bir içki şirketi tarafından alındı.Bu yatırımın nedeni olarak da ülkemizde alkol tüketiminin artması olarak gösteriliyor.Neyse siyasete girmeden şunu söylemek isterim.Herkes için geçerli değil tabi bu, içmek kültürü bizim ülkemizde olmadığı için ve bizler de sosyal olarak rahat insanlar olmadığımız için sıkıntı yaratabilir.Birinin kız arkadaşına bakıldığında olay çıkan ülkede yaşıyoruz, bu durum bizi daha da zor durumda bırakır.Alkol alan herkes olay çıkaracak diye bir şey yok ama alkol olursa olaylar daha da artar bu yüzden bunu uygulamak erken bundan dolayı da hayır dedim ama olur da serbest olursa o zaman alırım biramı içerim stadyumda.
 
Cevap: Stadlarda alkol satisi olmali mi?



Parçaları bir araya getirelim:

Türkiye+taraftar+tribün+alkol asla olmaz olmamalıda, Tamer 'in dediği gibi hazır değil henüz buna şartlar
 
Cevap: Stadlarda alkol satisi olmali mi?



Olmasıni isterim ama Türkiye taraftar yapısı bunu kaldırabilecek kapasiteye henüz ulaşamadı.
 
Üst Alt